Un Jaca difícil, visitarà el Martorell

 [Veure 10 comentaris]
17/04/2009

 

Amb un Martorell que necessita sumar els 3 punts per a no despenjar-se de la zona alta i poder continuar lluitant per les places capdavanteres, rebrà dissabte a les 18.30 la Penya Charumba de Jaca, que actualment ocupa la novena posició.
 
Els de Jaca, que només necessiten sumar una victòria més per assegurar-se matemàticament la categoria, tenint ells en aquest desplaçament molta cosa a guanyar i poca a perdre. Amb un molt bon joc que van mostrar a la seva pista en l’anada, els aragonesos tenen un equip molt més consistent del que pot semblar, tot i estar a la zona mitja de la taula. 
 
A la convocatòria del Martorell hi ha l’absència del jove pivot martorellenc Marc Areny, que per assumptes personals no podrà assistir al matx, i que amb una visió optimista l’equip hauria d’aconseguir la victòria. Pel que fa als rivals directes, la Muela juga a casa davant del Pinseque, amb un derbi aragonès molt emocionant, l’Hospitalet rep el Casp – Baix Aragó, i finalment diumenge el Barcelona B juga a casa de l’Alcañiz.