[Veure 16 comentaris]
19/05/2009

F.S. Martorell: 4

Sícoris Club: 3

Sent la darrera jornada de lliga de la temporada, el F.S. Martorell es jugava a casa estar o no la tercera posició de la taula davant del Sícoris Club, i així poder aspirar a ascendir a Divisió de Plata si La Muela F.S., campió, o bé el sots campió, l’Hospitalet Bellsport renunciessin a pujar de categoria. Des del primer minut, el conjunt local va saber dominar el partit i que ja en el minut 3 Guille posava per davant al marcador amb una ràpida jugada.
De forma progressiva semblava que els lleidatans anaven agafant la dinàmica del partit, però al minut 7 de joc, Fran fa un gran gol que momentàniament feia el 2 a 0. Les ocasions de cara a porteria eren amb més perill per part del Martorell destacant una d’Adrià instants abans del segon gol. Però després d’aquest segon gol, el Sícoris obté algunes ocasions per retallar el marcador, i amb un local que ha de treure una pilota in extremis sota els pals a falta de 10 minuts pel descans. Però aquesta demostració de perill dels visitants dura poc, i l’equip de Martorell fa una demostració del seu joc, tancant absolutament al Sícoris Club a la seva àrea, però arribant al descans amb el 2 a 0.
A la represa, el Martorell va tornar amb el seu joc i al minut 24, Alejandro feia el tercer gol martorellenc. Però després d’aquest gol, el Sícoris no va permetre que el jove conjunt local augmentés la diferència al marcador i en quatre minuts, el Sícoris va fer dos gols, el primer realitzat per Juanjo i el segon per Cristian. El Martorell va veure com els de les terres de ponent pressionaven a la pista, i tot i que amb jugades de no molt perill, però eren ells els que dominaven la pista. Finalment a falta per 3 minuts, l’empat a 3 va arribar gràcies a un gol de Gerard, i que posava matemàticament al Martorell a la quarta posició, i la tensió es respirava al pavelló martorellenc.
Els jugadors martorellencs es van posar en cos i ànima a extreure’n els 3 punts del partit, i van començar a pressionar i tenir clares ocasions de gol, però que aquest encara no arribava. Amb un pal, i dues ocasions molt clares, es patia per si la mala sort acompanyaria al partit. Però encara amb poc més de 1 minuts, Òscar Vega finalment aconsegueix salvar els 3 punts, amb un gol molt celebrat pel conjunt i afició del Martorell, i que aquest gol va permetre finalitzar la temporada a la tercera posició.