Un equip basat amb el planter

 [Veure 21 comentaris]
03/08/2009

Així era un epígraf de la notícia del passat divendres al diari Regió 7, on el President del F.S. Martorell, Joan Jorba i Montià, donava la noticia de que el club rebutjava la proposta de la LNFS, que consistia en la possibilitat d’ascendir a la categoria de Divisió de Plata.

Del Grup 6 de 1a Nacional A, al qual pertanyia la passada temporada el club martorellenc, el campió del grup va ascendir a la categoria, a diferència de L’Hospitalet Bellsport, que ha rebutjat i que l’oferta ha anat cap al F.S. Martorell.

Jorba afirmava “Ho vam rebutjar perquè és inviable econòmicament que puguem tirar endavant. En aquesta categoria és complicat mantenir-se si no tens una estructura consolidada i estàs només pendent dels resultats”.

Després de la marxa de Guille i Àlex Peramós al F.C. Barcelona B, i el porter Esteve al Vilassar, el club apostarà per a la temporada del seu 25è aniversari per un equip jove, i format amb gent de la categoria Juvenil d’aquesta passada temporada. Jorba finalment va facilitar els noms dels protagonistes: Pol Gomar que va estar al campionat d’Espanya de Seleccions, Edgar Alfonso, Aitor Espejo i Àlex Sánchez.

Tocant de peus a terra, i en tot moment sent conscient de que els seus objectius aquesta temporada seran limitats, Joan Jorba afegia en que “la idea és realment formalitzar un equip que estigui alienat amb les categories inferiors”. El president va afegir que quan s’apostava per gent jove, es busca la progressió, i amb l’objectiu de mantenir la categoria.

Finalment va informar que després de que el club i l’entrenador de la passada temporada Víctor Acosta, arribessin a un acord per finalitzar el contracte, el nou entrenador del primer equip serà Miquel Sariols, un home de casa i que ha vist créixer el club. Tenint una gran experiència dins del F.S. Martorell, on ha sigut entrenador i coordinador en diferents èpoques.