La pretemporada comença pel F.S. Martorell

 [Veure 7 comentaris]
21/08/2009

Aquesta setmana ha sigut la primera en que el Sènior del F.S. Martorell ha començat a preparar la temporada 2009/2010, a les mans de Miquel Sariols. Amb un equip molt jove, i que Sariols hi veu molta il·lusió, ja ha començat a treballar, començant a adquirir la forma física adient per tal d’afrontar tota la temporada.

Carles Los Santos, que continua com a preparador físic després de l’excel·lent rendiment que varen poder aconseguir els jugadors degut a la seva labor la temporada passada, va començar a fer treballar en ple rendiment aquest dilluns.

Amb una temporada que pot ser molt complicada, tot el club n’és conscient de que la bona preparació física dels jugadors pot ser crucial per a poder afrontar una temporada llarga, i a un alt rendiment.

Però la pretemporada acaba de començar, i es que el primer equip té previst diferents amistosos. El primer de tots, serà amb el Vilassar de Mar, el proper dia 29; el segon amistós serà a casa contra el F.S. Gelida, i finalment el 12 de setembre on hi haurà també la presentació de la nova temporada, davant del F.S. Centelles.

Pel que fa a la base, el primer entrenament de tots els equips de la base serà el proper dia 3 de setembre a les 20.00 hores al pavelló esportiu municipal.