El Martorell trenca la bona ratxa, però amb bona imatge

[Veure 4 comentaris]
02/11/2009

Davant del Centelles, l’equip que ocupa la primera posició a la taula el Martorell va afrontar la setena jornada de lliga, i tot i la bona imatge mostrada sobretot a la segona part, va finalitzar amb un resultat de 6 a 1.

Amb una primera part sobretot dominada per part dels locals, amb un ràpid joc va fer que l’amplitud al marcador creixés amb facilitat. Amb els gols de Dani Pino i Valtinho, fent el joc habitual i ja mostrat en els anteriors partits de la temporada, amb un clar domini dels locals, i arribant al descans amb un marcador de 3 a 0. Però a la represa, els homes de Miquel Sariols van sortir a la recerca de la porteria, amb una mentalitat diferent, mostrant-se amb més consistència a la pista. Però al minut 31, arribava el quart a la porteria del Martorell. Només un minut més tard, es feia el 5 a 0, però a diferència d’algunes ocasions que va tenir el Martorell a la primera part, destacant la de Jorge Rubio, a la segona part jugadors com Fran i Marc Areny es mostraven amb molta més perillositat.

La decisió de l’entrenador martorellenc, amb l’opció del porter-jugador, va fer que només al primer minut encaixés el sisè; però les oportunitats en aquests 6 minuts fins al final per part del Martorell en front amb molt de perill, i on finalment Fran va fer entrar l’esfèric a l’interior de la porteria del Centelles. Algunes altres ocasions no varen poder entrar a la porteria degut a la bona actuació del porter local i remarcant un pal a falta d’un minut pel final.

Finalment amb una bona imatge mostrant un equip contundent i sòlid és com es va mostrar el Martorell. Amb oportunitats de cara a porteria però que en part amb la bona intervenció del porter i una mica de mala sort va fer que el marcador reflexes un resultat una mica desvirtuat amb el que es va poder veure a la pista. La propera jornada, el Martorell rebrà la Penya Barcelonista de Monistrol de Montserrat.