Pàgina principal >> Les Noticies >> El Martorell empata davant del líder
Les nostres noticies

El Martorell empata davant del líder

29/04/2009

Amb un resultat d’empat a 1, el Martorell només va poder extreure el dissabte un punt dels 3 possibles. El conjunt català que va visitar la pista més complicada de la segona volta, La Muela F.S., va deixar que la iniciativa fos encapçalada pels locals.

El Martorell va gaudir d’oportunitats, fent un bon joc i mostrant grans qualitats, tal i com ha fet en la temporada. Amb ocasions molt clares de cara a porteria però els hi va mancar l’encert com a Guille o Àlex. Finalment al minut 19, Adrià va aconseguir posar per davant al conjunt visitant.
S’arriba al descans amb un resultat al marcador favorable al Martorell, però la segona part el Martorell deixa que la iniciativa altre cop sigui dels locals. Continuant tenint oportunitats, finalment al minut 36 per part de La Muela fan l’empat a 1. El gol que s’originà a partir d’una petita errada després d’un contracop que podia haver fet el 2 a 0, però que malauradament es va fer l’empat. El treball dels porters en els dos equips fou fonamental, ja que van ajudar a que el resultat amb oportunitats molt clares no puges, i sent els protagonistes de la pista.

Juanjo Amigo que va suplir a Víctor Acosta per malaltia, va quedar molt satisfet del joc dels joves martorellencs, i va remarcar que el Martorell va merèixer guanyar el partit, degut al nombre superior d’oportunitats. La classificació del grup 6 de 1ª Nacional queda amb La Muela com a líder indiscutible, i que el conjunt roig necessita que els de l’Hospitalet ensopeguin en les 2 darreres jornades, i es que tampoc ho tenen gens fàcil, ja que els hi queda al Pinseque i als líders. El Barcelona B, tot i que momentàniament hagi agafat la tercera posició degut a que el descans el realitzen en aquesta propera jornada.