Pàgina principal >> Les Noticies >> Victòria per 2 a 7 davant del Rubí

Victòria per 2 a 7 davant del Rubí

07/05/2009
C.E. Rubí: 2
F.S. Martorell: 7

L’equip sènior del F.S. Martorell va fer una demostració molt bona del seu joc desenvolupat durant tota aquesta temporada, amb un domini absolut del partit davant del Rubí, un dels equips que està a la part mitja de la taula.

Amb un inici del partit que Edu encetava el marcador al primer minut, va fer encarrilar la dinàmica dominant del Martorell, tenint clares oportunitats cap a porta, i Guille fent el segon gol cap al minut 12. L’ampliació al marcador va arribar gràcies a Alejandro, que després d’uns mesos amb diferents problemes musculars, finalment va tornar a marcar només 2 minuts després. Semblava que la primera part finalitzaria amb un 0 a 3, però en els darrers instants la pressió del Rubí va augmentar cap a la porteria del Martorell, i amb ja havent acumulat 5 faltes, una sisena va fer que es senyalés el pertinent doble penal. David, el jugador del Rubí, no va desaprofitar i va enviar la pilota al fons de la porteria d’Esteve.

Finalment el marcador va arribar al descans amb un 1 a 3, i els homes de Víctor Acosta, van iniciar el segon temps continuant amb el joc ofensiu però menys encertats de cara a porteria. El quart gol del Martorell arriba amb Guille altre cop al minut 25. Però sense donar cap oportunitat de reacció cap al conjunt local, Edu fa el l’1 a 5 segons després. D’ocasions al Martorell no n’hi falten, i envia en dues ocasions l’esfèric al pal. L’entrenador martorellenc decideix fer un canvi de porter, i surt Roger. Amb bones actuacions, defensa els 3 pals, però no pot evitar el segon gol del conjunt del Vallès, altre cop David i de doble penal. Finalment en el últim tram del partit, Martí fa el sisè gol, semblant sentenciar el partit, però que Guille a falta de segons, fa el tercer gol, fent el seu had trick.

El Martorell va sumar 3 punts més, fet que el col·locava altre cop a la tercera posició, després del descans del F.C. Barcelona B, i que va saber aprofitar l’ensopegada de l’empat davant de La Muela. Malauradament, l’Hospitalet Bellsport va acabar sumant a casa davant del Pinseque, i que això fa que tenen la segona plaça assegurada. A la propera jornada s’enfrontaran els dos primers classificats, on el Bellsport viatjarà fins Aragó a visitar la pista de La Muela. Pel que fa al Martorell, rebrà a la seva pista el Sícoris Club, on en l’anada va extreure un empat a 3.