Pàgina principal >> Les Noticies >> Presentació del F.S. Martorell i darrer amistós davant del Centelles
Les nostres noticies
presentaci? F.S. Martorell

Presentació del F.S. Martorell i darrer amistós davant del Centelles

14/09/2009

Amb la presentació dels diferents equips del F.S. Martorell, format pels dos equips cadets i els dos juvenils, i finalment l’equip sènior, es va fer el darrer amistós de la pretemporada per part de l’equip referent al club. Davant del Finques Centelles, un dels equips en que aquest any ens trobarem durant la lliga, es va fer el partit alhora tenint en compte que el Centelles s’ha reforçat amb 3 jugadors en que la passada temporada jugaven a la màxima categoria, Divisió d’Honor, amb Diego Blanco, Fran Serrano i Valtinho.

Amb un equip sènior format per molts juvenils de la nostra cantera, va iniciar-se el partit amb uns visitants molt ràpids i que només ja al minut 2 s’avançaven al marcador. Lentament el Martorell tenia algun moment que semblava que començava a ficar-se al partit, però el Centelles no va donar peu a les oportunitats i feien el 0 a 2 al minut 5. Finalment després d’aquest gol, el jove conjunt local va tenint més possessió i més oportunitats de cara a porteria, gaudint d’algunes amb força claredat.

Tot i que el joc a la pista estigui més igualat, una errada defensiva deixant sol al porter, fan el tercer gol. Però una errada només un minut després del propi porter visitant on surt de la porteria, permet que una jugada col·lectiva Marc faci el primer gol pel Martorell. Aquest gol anima al Martorell i cap a la porteria visitant hi crea molt més perill. Finalment a falta de 2 minuts pel descans, arriba el quart gol realitzat per Fran Serrano.

A la represa, el joc que es mostra a la pista és sense menys perill per part de les dues porteries, però hi ha molta més equivalència al terreny de joc. Les oportunitats per part dels dos equips a diferència de la primera part són menors degut a l’expulsió de Marc Areny, però finalment després de tenir un jugador menys a la pista, el Centelles ho aprofita fent l’1 a 5. Els martorellencs gaudeixen d’algunes oportunitats més però sense tenir encert. Pascu finalment a falta de poc més d’un minut fa el sisè gol, però Fran gràcies a una bona assistència d’Adrià fa el 2 a 6.