Pàgina principal >> Les Noticies >> El Martorell no trenca la mala ratxa a Manresa
Les nostres noticies
jornada 1

El Martorell no trenca la mala ratxa a Manresa

23/09/2009

Amb una derrota per 5 a 4, va començar la temporada a la pista del Manresa pel primer equip del F.S. Martorell. Amb un joc poc encertat degut a descuits que feien perdre fàcilment la pilota i amb errades de nivell individual, a part d’un primer gol a favor dels locals als primers dos minuts de joc, tot i que va ser una mica desafortunat, va marcar la tònica del partit i amb un equip local que no va deixar perdre oportunitats.

Tot i les errades que varen tenir, el conjunt martorellenc de forma progressiva va anar entrant a dins del partit, agafant més protagonisme, tot i que les errades encara hi eren presents a la pista. Però un contracop de Marc Areny per la banda, va fer el gol de l’empat al minut 13 de joc. Després d’aquest gol, l’entusiasme del Manresa anava baixant, però tot i això, un contracop al minut 17 deixant solament al porter martorellenc, va fer que el Manresa es tornés a posar per davant del marcador. El Martorell a falta de 3 minuts ja acumulava 5 faltes, i el Manresa va fer el llançament d’un doble penal, però Pol el va rebutjar enviant-lo fóra.

A la represa, es fa un canvi a la porteria, però altre cop a l’inici del segon temps, al minut 21 de joc deixen la porteria amb Roger únicament i fan el tercer. Però el conjunt del Miquel Sariols fa una reacció positiva envers al seu joc, i comença a complicar molt més el joc del Manresa. El conjunt martorellenc comença a tenir moltes més oportunitats més perilloses de cara a porteria, però una jugada per la banda amb un ràpid contracop al minut 29, fan el quart gol per part del Manresa.

El Martorell continua millorant el seu joc a la pista, i pressiona al camp del local, aconseguint retallar distàncies amb un espectacular gol d’Edgar Alfonso a falta de 6 minuts pel final del partit. Després d’aquest gol, s’opta per al porter-jugador, però una pilota amb el jugador avançat va a parar a dins de la porteria martorellenca fent el 5 a 2. Però el joc continua i el Manresa es veu tancat a la seva àrea, i amb un Martorell mirant de cara a la porteria. Tot i acumular les 5 faltes en els darrers minuts, els visitants fan un joc net, i a falta d’un minut pel final, Jorge Rubio fa el tercer, deixant el marcador a 5 a 3. Tot i que semblava definitiu, finalment en el darrer minut, els àrbitres senyalen un penal després de l’expulsió d’Edu i Adri del Manresa, i que Marc Areny no perdona i sentencia el partit, esperant a la propera jornada a casa on es rebrà el Yesos Vilper Vila-Seca.