Pàgina principal >> Les Noticies >> Victòria amb golejada al Sala Zaragoza
Les nostres noticies

Victòria amb golejada al Sala Zaragoza

13/10/2009

Amb uns primers minuts amb un joc a la pista sense gaire emoció va començar el partit de dissabte davant del Sala Zaragoza, fins que alguns canvis per part dels locals va entrar en la dinàmica. Una bona assistència d’Adrià cap a Marc, permet el primer gol al minut  6 fent el 0 a 1.  Tot i el gol, el partit continua amb una tònica similar, amb poques ocasions clares de cara a porteria. Finalment s’arriba al descans amb el Martorell per davant al marcador.

A la represa, el joc que es mostra és molt més ràpid i amb més contundència. Els primers minuts a la pista hi havia un Martorell dominant de forma clara, amb oportunitats força clares però sense que l’esfèric acabi entrant a la porteria dels aragonesos. Però tal i com va avançant el temps el domini dels aragonesos va en augment tenint més oportunitats.

Però al minut 36, un penal comés a Marc Areny, i que no perdona, fa el 2 a 0. Després d’haver tingut diverses ocasions, finalment havia entrat i donat una mica més de tranquil•litat al conjunt de Miquel Sariols. A poc menys de 4 minuts per finalitzar el partit, el Sala Zaragoza decideix treure el porter-jugador. A falta de 2 minuts pel final, un rebuig d’una pilota quan el conjunt visitant estava pressionant acaba a l’interior de la porteria.

Instants més tard,cau el tercer favorable al Martorell, on entra l’esfèric en absència del porter al Sala Zaragoza. El quart gol, igual que els anteriors, també de Marc Areny, es fa sense que el porter pugui fer res per aturar-lo. Però encara mancava un minut al marcador i el Martorell va fer el cinquè gol. Semblava que ja estava el marcador sentenciat, però a falta de segons, amb una pilota que rebota amb diversos jugadors a l’interior de l’àrea local martorellenca, acaba amb gol.