Pàgina principal >> Les Noticies >> El Monistrol visita Martorell amb l’espectacle lamentable de cada any
Les nostres noticies
1er equip fsm

El Monistrol visita Martorell amb l’espectacle lamentable de cada any

11/11/2009

Amb un resultat de 9 a 5, el F.S. Martorell va aconseguir una altre victòria davant de la Penya Barcelonista de Monistrol, però altre cop fent falta la presència de les forces de seguretat.

Uns primers minuts on el F.S. Martorell amb molta facilitat es posava amb el marcador favorable d’un impressionant 5 a 0, on dels 7 xuts 5 havien entrat, va donar la comoditat als homes de Miquel Sariols només amb vuit minuts. Però una errada defensiva del Martorell, el Monistrol va saber-ho aprofitar i va marcar el seu primer gol.

El joc continuava sent bastant tranquil, sobretot després de tenir la gran distància al marcador, i on Marc Areny al minut 9, ja feia el seu had-trick. Els locals, es varen relaxar, i varen cometre algunes errades i que el Monistrol, tot i estar enfonsats moralment, van saber aprofitar dues ocasions, la primera al minut 12 per Sergio i la segona per Celestino dos minuts després, reduint així les distàncies a un 6 a 3.

Fran sap reaccionar molt bé en el mateix minut i fa el setè gol, fent així que el Monistrol no es creixi i no sigui perillós de cara al marcador. Però a falta de pocs minuts, el porter local Roger, treu l’esfèric amb el pit des de fóra de l’àrea, i on des de la banqueta del Monistrol creuen que és amb la mà, i on comença la tensió al partit. Però arriba el descans, i s’espera que el partit es calmi.

Però a la represa ja des de bon inici el Monistrol aplica el seu joc ja característic, i en el minut 25 es fa el quart gol. I el partit es transforma amb més polèmica, amb amonestacions i més duresa amb algunes de les entrades, entrant en una dinàmica favorable als visitants, i que en el minut 24 es fa el 7 a 5. Però finalment en el transcurs final Marc fa el vuitè i Àlex Aceña el novè, havent-hi el porter jugador. Però la presència de les forces de seguretat és necessària degut a l’enfrontament entre alguns aficionats del Monistrol cap als àrbitres, i d’alguns dels jugadors visitants cap a aficionats martorellencs, però que finalment els incidents no van anar a més.