Les nostres noticies
imatge alca?iz

Patiment fins a l’últim segon

25/11/2009

El Martorell va aconseguir arrancar els 3 punts, però amb un patiment fins a falta de 12 segons on Marc Areny va marcar el 5 a 4, després de tenir moltes oportunitats i veure com no entrava l’esfèric a la porteria rival.

Només començar el partit, dins del primer minut de joc el Martorell fa el primer gol del partit, amb una jugada molt ràpida. Però l’Alcañiz que des del primer minut sabia contra qui jugava, però que ja als 5 minuts aculava 5 faltes. Amb uns primers minuts amb un joc del Martorell força espès amb les actuacions defensives, però molt efectiu de cara a porteria. Hi ha moments que els aragonesos agafen la iniciativa del partit amb serietat i fins i tot amb perill.

Es llança un doble penal però que el porter visitant ho rebutja, però només un minut més tard, al minut 10 el canterà Àlex fa el segon gol. El joc de l’Alcañiz no cedeix, i amb un ràpid contracop al minut 12, fan el 2 a 1. El Martorell agafa consciencia, i no vol posar en perill l’avantatge i pressiona. A falta de 5 minuts li senyalen la cinquena falta, i un minut més tard a partir d’un doble penal ens empaten el partit. Tot i això, es continua gaudint d’oportunitats però cap d’elles entra, i a finals del primer temps, un doble penal és rebutjat per Pol.

A la represa, l’Alcañiz agafa avantatge en dos minuts de joc a partir d’un contracop, tot i sortir el Martorell de cara a porteria, però es reacciona molt ràpidament i amb una jugada a pilota parada i després de diferents rebots, es fa el 3 a 3. El joc a la pista continua sent molt ràpid amb oportunitats pels 2, però al minut 34 altre cop es posen per davant després d’una gran jugada dels aragonesos. Fran altre cop, fa un gol empatant el partit a la següent jugada. I qui agafa el domini de la pista és el Martorell insistint de cara a porteria, però l’esfèric no entra, fins a falta de 12 segons gràcies a un gol de Marc Areny.

[Veure 6 comentaris]

[ Fer comentari ]

aficionado
26/11/2009
14:53

que pasa con la subvención que da el ayuntamiento a todas las entidades... el FSM se le ha pasado.... o lo ahorramos para pagar la multa del parking del rio.

redboy
28/11/2009
08:20

El ekipo juega de pena! se pelean entre ellos! y necesitan 2 balones uno para Areny y otro para el resto!!!!!!!

en Ciudadano  a les 16:50 del dia 01/12/2009 ha replicat...no tienes ni idea de F.Sala... pierdete redboy

en Pedro  a les 00:39 del dia 10/02/2010 ha replicat...ponte a jugar tu redboy, que supongo que eres un deportista frustrado que lo mas redondo que has visto es tu televisión plana y las cervezas que te tomas

Martorellense
30/11/2009
17:17

parece que nadie sabe nada de la subvención estos de Ciu se estan retratando igual que el tripartito.

en socio  a les 08:26 del dia 10/02/2010 ha replicat...estos estan saliendo todos en la foto, tanto criticar al tripartito y es CIU el que va a borrar 25 años de trabajo. gracias Esteve y equipo...