Vols col·laborar amb l'autogestió? Aquest divendres, taller de pintura "apadrina un jugador".

 
15/12/2011


Al Centre Social la Vila continuem la campanya per a l'autogestió del casal, recuperant un dels elements de l'espai: Al futbolí li cal una modernització; vols col·laborar?

Tots i totes sabeu que jugar al futbolí és una manera lúdica i divertida de col·laborar amb el projecte. I després de 10 anys, creiem que ja va sent hora de fer-li un rentat de cara, i pintarem els i les futbolistes jugadors de nou.

Demà divendres, a partir de les 19 h, farem el taller de pintura de futbolinistes: Podràs tunejar-lo posant el nom i el número que desitgis, així com personalitzar-lo al teu gust (color de pell, color dels ulls, cabell...). Les samarretes dels equips seguiran com estaven ara (Catalunya contra Euskadi), i podreu escollir equip i posició al camp.

El Centre Social La Vila ja porta més de 10 anys obert, i en aquest temps sou moltes les persones que heu passat pel local i hi heu col·laborat, ja sigui participant en algun acte, treballant amb l'assemblea o col·laborant econòmicament. És molt positiu que un projecte autogestionat com és el centre social s'hagi mantingut tot aquest temps en actiu, l'autogestió no és una feina fàcil, i no hagués sigut possible sense l'ajuda de totes les persones que dia a dia poseu el vostre granet de sorra


El bo d'ajut de l'apadrinament és de 20 euros (seran benvinguts els apadrinaments conjunts!).

Així doncs, si esteu interessats/des, veniu demà al Centre Social a partir de les 19h, o bé poseu-vos en contacte amb l'assemblea per aquí o enviant un correu a centre.social.la.vila@gmail.com.

Fins demà! Molta Salut!