Aquest divendres, 1r TAST DE RATAFIA. Inscripcions taller de LOMOGRAFIA.

 
21/03/2012

Aquest divendres, continuem amb les activitats del mes de març:

Des d'Esparraguera, ens arriba el 1r Tast de Ratafia!

A les 23h al Centre Social La Vila (c/ Llosellas 12A).

 

 


 

 

 

I també us deixem la informació del TALLER DE LOMOGRAFIA, programat pels propers dies 1 i 15 d'abril. No us ho perdeu!


Lomografia o fotografia?
Si, si, no ens hem confós: Lomografia.

I que es això de la Lomografia?
La lomografia és una disciplina fotogràfica en la qual la principal regla és que no hi ha regla, tot s'improvisa, tot és sorpresa, situacions i enquadraments impossibles, variacions de color, tot casual, tot molt espontani ....

Això si, no t'esperis pantalletes per a veure com ha quedat la foto. La lomografia funciona en analògic, o sigui, amb carret.

Què? Quan? On? Com?
Des del Centre Social La Vila et proposem un tastet lomogràfic els propers 1 i 15 d'abril

El diumenge 1 d'abril, ales 10h començarem presentant les càmeres que farem servir i farem una breu introducció al funcionament de cada una. Si teniu cameres antigues a casa, no ho dubteu i porteu-les! segur que se li poden treure moooolt de suc.

Tot seguit sortirem a fer un tomb per la Vila a experimentar i a lomografiar allò que vulguem. Recorda que no hi ha normes.... improvisa!

Tornarem al Casal per entrar a la cambra fosca per a revelar els rodets fotografics i obtenir els negatius que deixarem assecar durant tota la nit.

Com que el revelat de les fotos es un procés relativament lent i ho haurem de fer per parelles, hi haurà vermut per a totes les participants, per a amenitzar l'espera.

(Els rodets de fotos seran Blanc i Negre ja que el procés de revelat és molt més senzill)



El taller continuarà el diumenge 15 d'abril amb l'escannejat dels negatius per a que puguis guardat les teves fotos en un pen drive i altre vegada a la cambra fosca passarem les fotos a paper.

Entre tots i totes les participants del taller escollirem les fotos que mes ens agradin per tal de montar una exposició amb els resultats del taller.

EL COST DEL TALLER SON 10€. El preu inclou el material (rodets fotogràfics, liquits de revelat, càmeres per qui no en porti, paper fotogràfic i vermut)

PER APUNTAR-SE AL TALLER HAUREU DE FORMALITZAR L'INSCRIPCIÓ ENVIANT UN CORREU ELECTRÒNIC A centre.social.la.vila@gmail.com

LA DATA MÀXIMA D'INSCRIPCIONS ÉS EL 29 DE MARÇ
PLACES LIMITADES!


EL TALLER ÉS A NIVEL AMATEUR