Les nostres noticies

l'AVV El Pla presenta el PLAnta't 2011

14/06/2011

Arriba la caloreta, i amb ella torna el PLAnta’t. Al barri El Pla us proposem una manera diferents de passar les nits a la fresca.  Tots els divendres de juliol, a la Plaça Onze de Setembre, podreu gaudir de diferents espectacles a la fresca.  Circ, musica, contes i alguna sorpresa mes.

Comencem el divendres 1 de juliol, a les 22.30h amb la Companyia La Piga  que ens presentara Gramatiques del Plaer, un espectacle intel·lectosensual basat en un estudi de la literatura eròtica de la llengua catalana i la secció de contactes dels diaris"

 

Un viatge a través del sentits, Vista, Gust, Tacte, Oïda i Olfacte, on es van desgranant tota una serie de gags de disciplines diverses, poesia, música o contes en un espectacle per a adults fi i elegant.

Photobucket

 

 

Divendres 8 de juliol sera el torn de la companyia de circ Escarabellos, que ens visitaran per partida doble. 

A partir de les 19.30h faran riure i disfrutar als mes petits amb un espectacle de circ contemporani. Clown, malabars, musica i moltes, moltes ganes de fer passar a tots els nens i nenes una tarda divertida.

 

A partir de les 21h, es portara a terme el tradicional sopar de germanor, que despres d’uns anys tornem a recuperar.  Una ocasio per a que tots els veins i veines ens trobem a la fresca i fem petar la xerrada tot compartint el sopar. 

 

A partir de les 22.30h torna el circ a la plaça.  Aquesta vegada, pero, els Escarabellos ens oferiran un espectacle de circ i cabaret per a petits i grans.  Humor acid i de candent actualitat, i arriscades figures al trapezi.  L’espectacle perfecte per una nit en familia.

Photobucket

 

 

 

 

 

L’ultim divendres, el 15 de juliol, tenim art per partida doble. Tot plegat començara a les 22h amb l’espectacle Essers de Llum, de la companyia Improvisto’s Kruty Show.  Essers de llum es un espectacle de petit format, amb malabars amb llum propia, amb musica contemporania i de gan bellesa, unint l’espectacularitat dels palabras de llum amb la tecnica depurada dels malabaristes.  Color, llum, foc i pirotecnia.

Photobucket

 

Despres el Rhythm & Blues, el Jump Blues el Rock’n Roll amb The Big Jamboree. El seu repertori compta amb composicions pròpies i arranjaments de la banda al costat de versions de temes dels anys 40 i 50 d'artistes tan importants com: Louis Prima, Big Joe Turner, Louis Jordan, Roy Brown, Wynonie Harrys etc ... El bon ambient que es respira a l'escenari en cada moment, fa que no només sigui un concert de música on predomina bàsicament el so, sinó un espectacle musical en què també aporten un cop interpretatiu de gràcia, com es feia en els anys 40 i 50s.

 

 

Photobucket

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 217.76.60.63  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell