Martorell Viu

Pàgina principal >> Les Noticies >> EL REPTE DE L'AIGUA A BARCELONA - Posposat-
Les nostres noticies

EL REPTE DE L'AIGUA A BARCELONA - Posposat-

10/05/2011

Dijous, 12 de maig

Es posposa el debat al dimecres 18 de maig
Debat amb polítics i societat civil

Amb motiu del greu terratrèmol que ha patit la ciutat murciana de Lorca, molts partits polítics han decidit suspendre avui dijous tota activitat electoral per respecte a les víctimes i ferits del sisme. Així, el debat “El Repte de l’Aigua a Barcelona” queda posposat pel proper dimecres dia 18 de maig a les 17h a la sala d'actes de la Residència d'Investigadors.  CSIC  (C/Hospital 64, Barcelona)

L’aigua és un bé comú i font de vida. És també un servei públic del que s’ha d’assegurar l’accés universal i, per tant, la seva gestió esdevé de vital interès per a la ciutadania.

Els canvis de gestió a Martorell, Tortosa i Sabadell, entre d’altres, han fet que la preocupació envers aquest bé escàs vagi augmentant. De la mateixa manera, el procés de privatització del Canal Isabel II, empresa pública que gestiona l’aigua a Madrid, així com el de municipalització de l’aigua a París, han tret a la llum el debat a l’escena estatal i a l’àmbit internacional respectivament.

 

Per altra banda, aconseguir el bon estat dels rius Llobregat i Besòs, la reducció de la dependència del Ter i la millora de la capacitat d'autonomia d'abastament de Barcelona per respectar els cabals ambientals de l'Ebre i del Segre són qüestions bàsiques per enfrontar-nos al repte de garantir una correcta implementació de la Directiva Marc de l'Aigua i assegurar el futur de les nostres fonts de vida.

En aquest context, la societat civil organitzada treballem per promoure una gestió democràtica i transparent dels recursos hídrics i dels serveis públics associats, a casa nostra i arreu. Perseguim un model de gestió que prioritzi els objectius ambientals, d'equitat social i racionalitat econòmica, sota la base de la participació ciutadana i el control social, davant del lucre empresarial.

Per això, us convidem a aquesta jornada on presentarem les nostres propostes, i coneixerem de primera mà el posicionament de les diferents forces polítiques amb representants al ple de l’Ajuntament de Barcelona.
 

Convoca: ATTAC-ACORDEM, XNCA, Ecologistes en Acció i Enginyeria Sense Fronteres.

Dia:      Dijous, 18 de maig
Horari: 18h a 20h30
Lloc:     C/Hospital 64, Barcelona

 

 

 

 

 

 

Documents Adjunts

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.211  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell