PINOTXO AL TEATRE EL FOMENT

 
05/10/2013

 

 

 

 Teatre Familiar : PINOTXO, BRIC BRAC

DIUMENGE 6 D’OCTUBRE

12 del migdia

TEATRE EL FOMENT DE MARTORELL

 

En un intent de “ZUM ZUM” de recuperar la tradició de la transmissió oral d’històries, contes i llegendes, arribem a “PINOTXO”, la història més popular de la literatura italiana.

Un titella de fusta pren vida i s’escapa del seu pare-fabricant per viure fantàstiques aventures : parlar amb un grill, una guineu, una fada, anar a un país on als nens dolents els converteixen en ases, acabar a l’estómac d’una balena ...

Una dramatúrgia que creï un món màgic, un món de ficció que evoqui els ambients del conte a través d’objectes simbòlics, de jocs de llum i de la utilització dels objectes.

 
Trobareu més informació als enllaços següents :

Companyia ZUM ZUM Teatre

Tota la programació de La Xarxa Martorell

Fundació XARXA : CARTELLERA SETMANAL de tot Catalunya.

Ajuntament de Martorell

 
Propers espectacles La Xarxa Martorell :

Diumenge 10 de novembre – Rinxols d’or de la companyia Binixiplat.

Diumenge 1 de desembre – per determinar

 
Activitats en col·laboració amb altres entitats :

Diumenge 27 d’0ctubre – Xocolatada i presentació de la “petita història ..”  dibuixada per Pilarin BayésFundació Francesc Pujols.

Dimenge 22 de desembre – II Marató de Contes – Omnium Cultural

 

Per contactar amb nosaltres : xarxamartorell@gmail.com

 

Qui som ? Que fem ?

La Xarxa Martorell som un grup de persones voluntàries que treballem per portar a Martorell una programació estable de teatre familiar per a nens i nenes, joves i families.

Són espectacles de companyies professionals d’una gran varietat de gèneres (teatre, música, circ, dansa, màgia, …), buscant sempre la qualitat i la formació d’un públic amb criteri propi.

Cada grup local de La Xarxa (77 poblacions a Catalunya), associacions culturals sense ànim de lucre, formen part alhora de la Fundació Xarxa, la qual ajuda als grups a la gestió de la programació, contractació i assessorament legal, jurídic i artístic.