HI HAVIA UNA VEGADA ...

 [Veure 6 comentaris]
06/05/2011

El dissabte 21 de maig a les 7 de la tarda, al FOMENT DE CULTURA, Patinet Teatre i el Grup Xarxa us presenten aquest espectacle de TEATRE FAMILIAR. 

HI HAVIA UNA VEGADA ....

Hi havia una vegada ... una nena amb una caputxa vermella, una bruixa enfadada, uns forners amb un encanteri, una Ventafocs que volia ballar ... Hi havia una vegada un conte ... ple de contes ! 

En aquesta història els personatges que tant coneixem es troben al bosc per desfer un encanteri, per vendre una vaca, per anar al  ball reial... i es veuran embolicats en una aventura plena de somnis, màgia, música, llops, desitjos ... i molts contes !
 

Xarxa Martorell us presenta, com a contrapunt de la programació estable de teatre familiar del curs 2010-2011, el tercer espectacle del grup Patinet Teatre : HI HAVIA UNA VEGADA ....

Els nois i noies, espectadors durant tot l'any, passen a ser els protagonistes pujant a l'escenari i interpretant uns personatges.

Tot s'hi val per fer que els nois i noies estimin el teatre : portar els millors espectacles i també que ells siguin l'espectacle.

Us presentem un projecte seriós, fet amb rigor, que ha representat un gran esforç per als joves actors de Patinet Teatre.

Esperem que disfruteu de l'espectacle !!!!

 



Per contactar amb nosaltres : xarxamartorell@gmail.com
Consulteu les novetats de la programació i altres activitats a : http://www.amartorell.com/laxarxa
Fundació Xarxa d'espectacle infantil i juvenil de Catalunya :
http://www.xarxacat.es/

ÚLTIM ESPECTACLE DE LA TEMPORADA 2010 - 2011.