La Xarxa

Pàgina principal >> Qui Som (La Fundació)

La Xarxa és una fundació privada sense ànim de lucre formada per un moviment de voluntaris d'arreu de Catalunya unit per organitzar espectacles per a nois i noies amb l'objectiu de promoure la formació de nous públics per a les arts escèniques i contribuir a la seva formació personal i cívica.

En aquests moments, prop de 1.000 persones col·laboren en la programació d'una temporada estable d'espectacles infantils que es duu a terme a més de 70 poblacions catalanes de 26 comarques. Aquests espectacles inclouen diverses manifestacions artístiques que van des del teatre gestual, titelles i animació fins a activitats relacionades amb la música, la dansa o el cinema, totes elles escollides tenint en compte el seu caràcter lúdic i alhora educatiu, i sempre en català.

Actualment, el circuit de La Xarxa ofereix cada temporada més de 700 funcions amb la participació de més de 90 companyies professionals, aconseguint una assistència anual aproximada de 250.000 espectadors.

ORGANITZACIÓ

LA XARXA és una fundació privada catalana creada el 1995 i es fonamenta en els Grups Locals que es constitueixen a cada localitat per a programar una temporada regular d’arts escèniques destinada als nens i nenes.

Cada Grup Local s’organitza i disposa de plena autonomia per a fer el seu calendari d’activitats, triar els espectacles que vol programar i decidir la difusió que en vol fer. Aquesta organització i funcionament de cada Grup Local, però, ha d’ésser d’acord amb els criteris generals de la FUNDACIÓ P. C. XARXA D’ESPECTACLE INFANTIL I JUVENIL DE CATALUNYA.

Els Grups Locals no treballen aïllats sinó que tenen l’oportunitat de trobar-se per intercanviar informacions, experiències i ajudar-se en la solució de problemes comuns. A més a més, els grups compten amb el suport administratiu que ofereix l’oficina central i que són les pròpies d’una oficina de programació i/o distribució d’un circuit.

El Patronat de la FUNDACIÓ P. C. XARXA D’ESPECTACLE INFANTIL I JUVENIL DE CATALUNYA és un òrgan col·legiat constituït per un representant de cada Grup Local que té com a responsabilitat el govern, la representació, la direcció, gestió i administració de la Fundació, d’acord amb els seus Estatuts, i mitjançant els òrgans competents.

La web de la Fundació :  http://www.xarxacat.es/index.php?id_seccio_menu=1

 

 

 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell