Coral Ars Nova

Pàgina principal >> Les Noticies >> La Coral Ars Nova organitza el concert de Sant Esteve: "Sons Solidaris"
Les nostres noticies
Cartell concert "Sons Solidaris"

La Coral Ars Nova organitza el concert de Sant Esteve: "Sons Solidaris"

24/12/2012

Benvolguts seguidors,

El proper dia 26 de desembre, i amb motiu del tradicional Concert de Sant Esteve, la Coral Ars Nova organitzarà un concert solidari que portarà el nom de “Sons Solidaris”.En un context com l'actual, complex i ple de incerteses, en què molts dels nostres con vilatans estan patint greus dificultats econòmiques, hem cregut adient buscar la forma que ens permetés aportar el nostre petit granet de sorra per ajudar a aquest, per desgràcia, cada cop més ampli col•lectiu.

Des de la nostra entitat, ens sentim totalment sensibilitzats per aquest fet i, sense cap ànim de caure en modes oportunistes (típiques a aquestes dates), hem decidit no quedar-nos de braços creuats davant el patiment dels que tenim tan a prop i plantejar-nos seriosament: “Què podem fer?”

La nostra proposta consisteix en aprofitar la data del tradicional Concert de Sant Esteve per convertir-lo en un concert solidari, amb un fil conductor: la música, la dansa i la paraula: un format acollidor, un contingut atractiu i una visió optimista.

El benefici total obtingut d’aquesta iniciativa anirà destinat a la entitat Càritas Diocesana - Delegació de Martorell, i concretament a la seva delegació de Martorell, organització mundialment reconeguda per la seva gran tasca social orientada a les persones que es troben en situació de pobresa i necessitat, dins d’entorns de gran exclusió social.

El preu de les entrades serà de 5 euros, encara que s'acceptaran totes aquelles donacions que es vulguin fer arribar a la organització. S'ha previst comptar amb una fila zero per donar cabuda a les aportacions econòmiques de totes aquelles persones, entitats o empreses a les que no els hi sigui possible assistir el dia del concert.

En aquest concert comptarem amb la participació de diversos artistes de la nostra població relacionats amb el món de la música, entre ells noms tan reconeguts com Anna Tobella (mezzosoprano), Carme Miró (soprano), Xavier Pagès (baríton), així com de la Marching Band de l'Escola Municipal de Musica de Martorell, l'Escola de Ballet Montserrat Albors, la Secció Sardanista de Martorell i, com no, de la nostra pròpia Coral.

Si qualsevol persona vol fer alguna aportació i no pot fer-la el mateix dia del concert, us animem a adreçar-vos al mail: info@coralarsnova.cat.

Us hi esperem a tots! No hi falteu, doncs la teva aportació es molt important.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 18.224.58.24  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Maig2024

DlDmDcDjDvDsDg
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell