Associació Arc de Sant Martí

Pàgina principal >> SUPORT A L'AUTONOMIA A LA PRÒPIA LLAR

El programa d'autonomia a la pròpia llar és un servei més d'habitatge que ofereix l'entitat, la diferencia és que en comptes d'oferir-lo en una institució ho fa a la llar de l'usuari o a un habitatge de lloguer amb característiques especials aconseguit per l'entitat per dur a terme el projecte.

La finalitat del programa com el seu nom indica es poder donar l'opció d'independitzar-se amb autonomia a persones amb disminució intel.lectual capacitades per desenvolupar-se sols en un habitatge.

Els objectius són integradors i normalitzadors com a genérics. El programa individual plantejat pel nostre usuari té els objectius propis de la persona que farà us d'ell.

L'entitat té la funció de facilitar al màxim aquesta independència per això ens acollirem al programa amb un mòdul de 14 hores de suport distribuïdes durant la setmana. El suport el realitzarà un educador que els preparà per la nova manera de viure i els donarà eines per resoldre els conflictes diaris. També està pensat posar personal auxiliar per a primers acompanyaments a llocs concrets i activitats amb necessitat d'un nivell intel.lectual més alt o d'un esforç físic que els usuaris no puguin realitzar. Amb l'experiència anirem concretant les àrees a les que necessiten més reforç i administrarem aquest recolzament de la manera més efectiva per obtenir èxits amb aquesta tasca.

Per iniciar el projecte l'entitat te condicionat un pis cedit per ADIGSA pel programa i signarà un contracte amb l'usuari per poder fer us del pis sense deteriorar-lo fins que sigui possible per les seves necessitats. També acceptarem usuaris amb habitatges propis dintre del programa.

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell