PROGRAMA “ACTIVA’T” 
L’entitat “El Progrés” de Martorell, és una entitat sense ànim de lucre amb més de 100 anys d’història, que en el seu afany d’adaptar-se a les necessitats i requeriments dels nous temps i de la societat ha projectat una nova iniciativa anomenada programa “ACTIVA’T".
 
Aquest programa vol ser una eina ideada per fomentar i contribuir en la formació, la creativitat, el lleure, la salut i la millora de la qualitat de vida de les persones, afavorint l’accés a activitats d’interès sociocultural.
 
QUE OFEREIX
La finalitat d’aquest programa, es ofertar un ventall d’activitats  i oci alternatiu (veure apartat de suggeriments) catalogades en diferents àmbits: Cultura, formació, salut, esports, lleure i d’altres propostes variades i actuals, on gaudireu del que més us agrada i on descobrireu el que encara no coneixeu.
 
QUI HI POT ACCEDIR
Els destinataris d’aquest programa són totes les persones majors d’edat, es a dir, que hagin complert els 18 anys.
 
OBJECTIU DEL PROGRAMA
L’objectiu d’aquest programa es donar a conèixer l’entitat al poble i ampliar la seva massa social. Els socis son el pilar de l’entitat ja que contribueixen en la seva pervivència, així com també en el sosteniment, conservació i millorament del seu patrimoni únic a la nostra població, evitant-ne la seva degradació i/o desaparició.
 
El fet de ser soci dona dret a gaudir de preus especials en les activitats que l’entitat programi al llarg de l’any. A més, trobareu un lloc on gaudir del vostre temps de lleure i sobretot de la convivència.
 
Si desitges fer-te soci només has de passar per les oficines del carrer Mur, número 64, omplir un formulari, portar una fotografia de carnet i facilitar un número de compte corrent per fer el cobrament de la qüota.
 
ACTIVITATS
El departament d’activitats i participació de “El Progrés”, al llarg de l’any anirà proposant diferents, tallers, cursos o activitats. Aquest departament vol restar obert a les propostes que els mateixos socis vulguin exposar per tal de donar resposta a les seves inquietuds. A tal efecte es podran organitzar trobades per tal de posar-les en comú o enviar les vostres propostes a elprogres@gmail.com indicant les vostres dades.
 
La majoria de les activitats seran de curta durada, podent-se arribar a consolidar a petició d’un grup de persones prou nombrós.
 
Les places seran limitades i “El Progrés” es reserva el dret d’anul·lar les activitats programades en el cas de que no s’hagin inscrit un mínim de persones una setmana abans de l’inici de l’activitat.
 
El preu de les activitats, dependrà del seu caire i duració. Si l’activitat ho requereix aquest preu haurà d’incloure una assegurança obligatòria.
 
SUGGERIMENTS
En el nostre estand de la passada edició de la XVI FIRA D’ENTITATS DE MARTORELL es van exposar un gran nombre de suggeriments d’entre els quals en destaquem els següents:
 
Espressió: Taller de fotografia bàsica digital, taller d’iniciació al teatre...
Recursos: Taller de màgia, taller d’art floral, taller de reciclatge creatiu, taller de customització de roba, taller de bijuteria, guarnir la taula...
Monografics de cuina: Taller d’elaboració de licors, taller de tall i maridatge del penil, taller de tast de cerveses, taller de tast de vins, taller de cocteleria, conèixer el ritual del te, altres monogràfics de cuina...
Salut, creixement personal i imatge: Ioga, pilates, comunicar-se millor, com parlar en públic, teràpia del riure, taller d’aromateràpia, taller d’automassatge, taller d’herbes remeieres, taller de manicura, automaquillatge o autoperruqueria...
Ball: Iniciació a la dansa del ventre, iniciació al claqué, balls de saló, balls llatins, altres balls...
Esports: Bateig de Mar, iniciació a l’escalada esportiva, torneigs...
Altres: També d’altres activitats paral·leles a les docents que enriqueixen la formació cultural, creativa i artística, com exposicions sobre els cursos realitzats, nits temàtiques, itineraris temàtics, mostres, concursos...
 
ACCEPTACIÓ DE LES BASES
La participació en aquest programa suposa l’acceptació d’aquestes bases.
 
 “El Progrés” es reserva el dret a establir les possibles resolucions en aquells supòsits que no estiguin contemplats en les mateixes.

 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell