AQUEST ANY EL CAU NO RECOLLIRÀ AMPOLLES DE CAVA BUIDES

 [Veure 6 comentaris]
27/12/2007

Després de molts anys realitzant la tradicional recollida d'ampolles de cava buides pels carrers i les cases del nostre poble després de les festes, aquest any El Cau deixarà de recollir ampolles, ja que diverses circumstàncies fan que aquesta activitat pràcticament hagi perdut el seu sentit.

A més del servei de recollir les ampolles, una de les motivacions principals de "la recollida" era el donatiu que es feia a Càritas amb els diners que els cellers donaven a canvi de les ampolles. Malauradament, però, cada vegada hi ha menys cellers disposats a comprar ampolles de cava buides i, els que ho fan, cada vegada paguen menys diners per les mateixes ampolles. Tenint en compte les creixents despeses de transport i la llunyania dels cellers compradors, el donatiu que es podia fer a Càritas cada vegada era més petit, i en el futur podia arribar a ser inexistent. Per això, des de l'Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII de Martorell creiem que no té sentit seguir fent aquesta activitat.

Voldríem agraïr a totes les persones i famílies que, any rera any, han anat guardant ampolles per "la recollida": gràcies a tots vosaltres hem pogut fer un bon servei molt de temps.

Aprofitem l’avinentesa per a convidar-vos a reciclar les ampolles i per a desitjar-vos unes bones festes.

Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII