Club Natació Martorell

Pàgina principal >> Les Noticies >> Fran Valera al Eurogames amb la Selecció Espanyola
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Les nostres noticies
1

Fran Valera al Eurogames amb la Selecció Espanyola

19/05/2015

WATERPOLO. EUROGAMES.

 (Font de la noticia diari Martorell Esport)

Q. Miró | Martorell.


El jugador del primer equip del Club Natació Martorell, Fran Valera ha estat convocat per la selecció espanyola per disputar la primera edició Eurogames que tindrà lloc del 12 al 21 de juny a Bakú.

El combinat espanyol estarà format per jugadors nascuts entre els anys 1998 i 200o. A més de Valera, els convocats són Oriol Albacete, Jordi Chico, Álex De la Fuente, Álvaro Granados, Oriol Rodríguez i Marc Salvador (CN Terrassa), Josu Fernández (CW Navarra), Álvaro García (CN La Latina), Pablo Gómez (Real Canoe NC), Guillermo Palomar (CW Castellón), Nikolas Paul (CN Atlètic Barceloneta) i Josep Puig (CN Granollers).

Els rivals d’Espanya

El combinat espanyol ha quedat enquadrat al grup D amb Sèrbia, Eslovàquia i Malta. L’únic precedent és amb Sèrbia, a qui els espanyols van vèncer als penals a les semifinals del Mundial júnior de l’estiu passat a Istambul.

Els quatre primers de cada grup accedeixen als quarts de final. Els quatre segons i els quatre tercers disputaran una eliminatòria entre ells per guanyar-se les quatre places que resten.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 3.224.220.101  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari