Fran1

Medalla de Plata pel Fran!!!!

22/06/2015

WATERPOLO BAKU 2015

El nostre waterpolista Fran Valera s’ha penjat la medalla de plata als Games 2015. La selecció d’Espanya ha estat derrotada en el partit davant Sèrbia a la final (7-8) que ha tingut lloc aquest diumenge a Bakú. El jugador del Club Natació Martorell ha viscut una gran experiència amb la selecció espanyola juvenil.

El partit ha començat bé per als espanyols que s’han avançat en el marcador amb un gol d’Álex de la Fuente al minut 4 del primer període. Sèrbia ha igualat el matx poc amb un gol de Tubic. El primer quart ha estat intens i a quatre segons per acabar una acció d’estratègia l’ha executat Chico (3-2).

Sèrbia sentencia al final

La igualtat ha seguit fins al tercer període (6-6) en què De la Fuente i Jankovic mantenien vius als seus equips. A tres minuts d’acabar Vucinic ha avançat Sèrbia per primer cop. En el darrer quart, els serbis han mantingut l’avantatge.

Decepció entre els espanyols que han vist com se’ls escapava el premi de l’or.

Una gran experiéncia pel jove jugador del nostre Club. Continua aixi Fran, tots estem molt orgullosos de tu!!!