Al Foment ja estem preparats pel segon semestre

 
16/09/2014

 Ja estem preparant el Teatre El Foment per continuar amb la Temporada de Teatre a Martorell, en col·laboració amb l’Ajuntament i també gràcies al suport de l’empresa Solvay. continuem aquest segon semestre amb dues obres que esperem us vingui d’agust venir  a gaudir a la nostra sala

Per començar ho farem el diumenge, 19 d’octubre a les 19h.

ESTÚPIDS amb la interpretació d’en Ferran Rañé,  obra dirigida conjuntament  amb la Blanca Bardagil i que porta actualment  en cartell, un actor prou conegut per a tots, que és va formar amb la Companyia Dagoll Dagom i que tantes bones estones ens ha fet passar amb les seves actuacions en teatre, televisió i cinema.

I per acabar ho farem el 16 de novembre, també un diumenge, amb l’espectacle revelació de l’any, PULMONS han prorrogat per tres vegades a Barcelona, les dues primeres a la Sala Beckett i la tercera al Lliure, la Carlota Olcina i en Pau Roca es plantegen tenir un fill en aquesta peça del britànic Duncan Macmillan, Premi a l’obra  més destacada de la CBS i guanyadora de l'Off West End,a càrrec de Sixto Paz Produccions. Fer o no fer una persona, aquest  és el dilema!

I ara arriba el vostre dilema,  venir al teatre i omplir El Foment. No deixeu passar la oportunitat de passar una bona estona  i a la vegada contribuir  a FOMENTAR  l’ activitat teatral de qualitat  que cada temporada programem amb molta  il.lusió .