La nova temporada 2015 apunt, Fomentem el Teatre a Martorell !!!

 
21/01/2015

 Dissabte, 14-03-2015       21.30h

 #DPUTUCOOL  The Chanclettes

  

The Chanclettes, amb Brigitte Lamoure & La Mega Pubilla com a hostesses d’honor, celebren els seus 20 anys de carrera amb un nou espectacle: ”#DPutuCooL”, el seu xou més esbojarrat i compromès. Barbudes, kikixou, corruPPtion, whatsappet, transgresión, indepentDANCE, selfie, Las Meninas HyperBorbónicas, NewBurlesque, ... Un retrat hilarant de la societat que ens

envolta i de temes socials i polítics d’actualitat, amb els seus famosos TúrmixPlayback’s, ball, paròdies, i humor irreverent, molt! Cabaret contemporani cosmopolita amb denominació d’orígen...en català, of course!

 

Diumenge, 17-04-2015         19h

RECURSO DE AMPARO   Amparo Moreno

  

Jo sincerament no ho sé, no l’he vist i no puc dir com és… La freqüento, això sí, la freqüento tot el que puc, però no sé com és… Me la imagino ufana i lleugera com una ploma, prima i astuta, gruixuda i etèria, afilada i mordaç, entremaliada, eixerida, gordeta i bona, molt bona, sempre disposada a treure’t el millor. Amb ella no has d’anar amb compte, ni pors, és distesa i jovial, amistosa i riallera… Si per ella fora…, si per ella fos no hi hauria guerres…

Estiguem alerta per deixar-la passar… i no fa falta tenir les portes obertes… Ella entra sense cridar… Anem a rebre-la amb un fort aplaudiment… Senyores i senyors, amb tots vostès. El riure (Guillermo Benito)

 

Diumenge, 17-05-2015           19h.

ELS HOMES SÓN DE MA RT I LES DONES DE VENUS  Jordi Martinez   

 

Basada en el best seller de John Gray. Q ui no ha estat sorprès i fins i tot xocat pel com portam ent incom prensible de l´altre sexe? Ara arriba a Catalunya l´adaptació teatral d´aquest llibre d´autoajuda, igual d´instructiva i hilarant sobre les relacions entre m arcians i venusianes. Afortunadam ent tot té solució i la podreu trobar, al m ateix tem ps que passeu una estona divertidíssim a, en aquest espectacle. Les situacions que ens descriu Jordi Martínez, oficiant d´aquest peculiar curs, ens evoca les diferències de funcionamen de cada sexe en situacions qüotidianes que tots coneixem .

 

 

18-10-2015

  (ENCARA PER CONCRETAR!!!)

 

 

 

15-11-2015 diumenge            19h.

DISTANCIA SIETE MINUTOS Titzina Teatre

 

Coincidiendo cronológicamente con el envío y aterrizaje del robot espacial Curiosity, Félix, un joven juez, se ve obligado a abandonar su casa, afectada por una plaga de termitas, e instalarse durante unos días en lo que fue su domicilio familiar. El entorno de los juicios donde el juez desarrolla su profesión, así como la convivencia con su padre, sacarán a relucir temas fundamentales como la justicia, la felicidad o el destino.