La tradició de Els Pastorets i Els Pastufets és ben viva a Martorell

 
15/12/2012

Avui representació a El Foment hora 18.30h.

EL FOMENT de Cultura de Martorell presenta:
ELS PASTORETS 26 i 30 de desembre a les 18.30h.
ELS PASTUFETS 30 de desembre a les 12h i
1 de gener de 2013 a les 18.30h.
Venda d’entrades anticipades, 22 de desembre de 18 a 20h.
23 de desembre de 11 a 13h. A les taquilles de El Foment. Preu 8€ i 6€
 

Un any més arriba el Nadal i tornen els PASTORETS a Martorell, un munt de famílies implicades en les tradicions del nostre poble, per viure i gaudir les festes d’una manera diferent, hores d’assajos per què l’espectacle continuï, aquest any un centenar d’artistes a dalt de l’escenari i darrera les cortines, preparen amb il•lusió les noves representacions dels entranyables Pastorets
Hi ha molts pobles arreu del territori català on s’en fan, però us hem de dir que a Martorell cada any en fem una versió diferent, no son mai iguals i això té un valor de dificultat afegit i quelcom de tret diferencial.
Des de la temporada 2007-2008 ens acompanyen el PASTUFETS, que son els artistes més petits i que anomenem carinyosament la “cantera pastoril”.
No heu de deixar passar les festes de Nadal sense veure un espectacle tant tradicional com els pastorets, es així com també contribuïm a gratificar l’esforç que esmercen des de la direcció fins l’últim actor i sense escatimar res per complaure amb una digna representació. Us esperem!
El Foment.