Aquests son els espectacles de la nova Temporada de Teatre a Martorell

 
08/04/2013

La comèdia "TU DIGUES QUE L'ESTIMES" de la Cia. Apunta Teatre, després de 5 mesos en cartell al Teatre Gaudí i “bolos”per Catalunya arriba als 12.000 espectadors. Ara venen a Martorell, T'HO PERDRÀS? !
“Tu digues que l’estimes” és la història d’una parella que és a punt de casar-se… I d’una parella que és a punt de separar-se… I d’un amant jove i atractiu… I d’una infidelitat descoberta… I d’una infidelitat per descobrir…

En definitiva, és una comèdia fresca i divertida sobre el món de la parella, on tot un joc d’embolics ens porten a un final sorprenent. Però també és una reflexió sobre les relacions d’amor i d’amistat, que ens ofereix una solució infalible: sempre que tinguis un problema amb la teva parella, “tu digues que l’estimes”.
Diumenge, 21 d'abril a les 19h. 

i.......

TEMPS de Teatre de Guerrilla amb Quim Masferrer

ESTRENAT AL FESTIVAL TEMPORADA ALTA 2012
Espectacle dirigit per Ramon Fontserè.

Li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Una hora i mitja. 5.400 segons de batecs. Ni un més. No res i tot alhora.

Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La lllibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar. La llibertat de riure´s del mort i de qui el vetlla.

Una hora i mitja d´intensa tristesa, de certesa de la mort, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges, amors...que mai més no sentirà. Desitjos insatisfets, tot allò que no ha pogut fer ni podrà fer mai. Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança...la llibertat de riure´s del mort i de qui el vetlla.

La tragicomèdia de la vida en 90 minuts.

S´obre el teló. Comença el compte enrera.
 

El diumenge, 19 de maig de 2013 a les 19h.

Esperem que sigui del vostre agrat, estem preparant ofertes i sorteig d'entrades per que vingueu i gaudiu del teatre a casa.

Aquí teniu un enllaç de la primera obra:

TU DIGUES QUE L'ESTIMES: 

http://www.youtube.com/watch?v=Wv7H35f64PU&feature=player_embedded