Cavalcada 2010

 
08/01/2010

Després de 48 anys i per primera vegada, el PATRONAT DE LA CAVALCADA DE REIS DE MARTORELL, es va veure obligat a traslladar el lloc d'arribada dels tres Reis d'Orient del punt programat i anul·lar el tradicional recorregut de la Cavalcada.

Alguns dels martorellencs més grans, recordaran sens dubte, aquella nevada de l'any 1985 que va permetre sortir però no acabar el recorregut programat; però enguany la pluja i sobretot les previsions meteorològiques consultades a tots els mitjans al nostre abast, ens van portar a decidir suprimir el recorregut pels carrers però no el tributar un digne rebement a Ses Majestats al recinte de Ca N'Oliveras.

Va ser un decisió dolorosa, acompanyada inclús d'alguna llàgrima, que es va prendre a les tres de la tarda, però la salut dels nostres infants i la inconsciència que hagués representat sotmetre’ls a la pluja, abundant en molts moments al llarg de les tres hores de recorregut previst, ens va portar a rebre a Ses Majestats en un lloc tancat.

Molts martorellencs ens van acompanyar i els Reis van rebre l'homenatge que es mereixen per la seva fidelitat al nostre poble i tots els nens i nenes els hi van poder entregar personalment les seves cartes.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració, per la vostra assistència, pel modèl·lic comportament i comprensió.

Continuarem treballant per la Cavalcada i esperem el recolzament de tothom, perquè la Cavalcada no és solament responsabilitat d'un equip de persones, la Cavalcada és un patrimoni cultural, popular i tradicional que pertany a tot el poble, a tots els martorellencs i martorellenques grans i petits.

Una vegada més, gràcies a tothom.