El Patronat de la Cavalgada de Reis lliura a la Creu Roja de Martorell la seva gran panera d'enguany

 [Veure 1 comentari]
01/02/2012

El Patronat de la Cavalcada de Reis vol agrair a tots els martorellencs i martorellenques la seva inestimable col•laboració en l’adquisició de butlletes de la rifa de la seva tradicional panera. Aquesta ajuda es bàsica per poder realizar cada any la lluminosa i emocionant cavalcada reial del dia 5 de gener.

Però malgrat que aquest any ha estat un dels que més butlletes s’han venut , el número guanyador del premi s’ha quedat entre les butlletes que no es van poder arribar a vendre.

I donat que la panera havia complert ja la seva finalitat d’ajuda econòmica,  el Patronat ha decidit donar-la a les famílies més necessitades del nostre poble a través dels serveis d’ajuda  i distribució d’aliments de la CREU ROJA de Martorell.

La Creu Roja ve desenvolupant una benèfica gestió de distribució d’aliments provinents de la Unió Europea i de donacions particulars. Actualment atenen a unes 140 famílies residents a Martorell i que són proposades pels Serveis Socials de l’Ajuntament.

Alhora la Creu Roja fa una crida a totes les famílies que puguin ajudar a aquesta tasca humanitària que poden fer els seus donatius d’aliments i material higiènic tots els dies de nou del matí a set del vespre a la seva seu del carrer Sant Llorenç d’Hortons.

Una vegada més el Patronat de la Cavalcada de Reis dóna les gràcies a tots els martorellencs per la seva anual col•laboració.