Escacs al V. Aleixandre i Els Convents

 [Veure 6 comentaris]
13/06/2006

Les activitats extraescolars a les escoles de Martorell han arrivat a la fi en aquest curs 2005/06. Una de les activitats que es practican, tant al Vicente Aleixandre com Els Convents, son els Escacs. Ha estat una de les activitats en més alumnad. Durant sis anys en el primer i dos en el segon, intentem preparar nous valors perque algún dia formin part de la plantilla del Club Escacs Martorell. Alumnes com Carlos Romartínez, Enric Utiel, Albert Doblas, Helena Simón, Edu Ochoa son o han estat jugadors federats del club.


Alunmes de iniciacio de l´escola Vicente Aleixandre. D´esquerra a dreta: David Doblas, Sergi Melero, Joel Torres, Ismael Bdelón, Héctor Pérez, Joan Mataró, Mar Román, Anna Utiel.


En el nivell de perfecció, com cada any, durant el curs, es realitza un campionat amb els alumnes. Aquest any el Campió ha estat Daniel Romartínez, en segon lloc David Ramos i tercer classificat Guillém Rodríguez.

Alumnes de perfecció de l´escola Vicente Aleixandre. D´esquerra a dreta: Raul Pendón, Daniel Romartínez, Toni Subi, David Ramos, Guillem Rodríguez i Xavi Navarro.


En el segon anys d´Els Convents, s´ha fet una mica de tot, tant iniciació com perfecció. També durant el curs s´ha realitzat un campionat amb els alumnes que aquest any ha estat guanyat per Josep Alemany, segon lloc Marc Rius i tercer Arnau Aguilar.

Alumnes d´Els Convents. D´esquerra a dreta: Dunia Jiménez, Josep Alemany, Marc Rius, Arnau Aguilar, Pere Salinas (darrera), Iñaki Alonso i David Alonso.

Agrair a les dues escoles i al alumnad la seva participació i col.laboració perque aquesta activitat pogui seguir endevant amb molta il.lusió.