Les nostres noticies
Coro

Regala llibres pericos per Sant Jordi

04/04/2012

Ja tenim Sant Jordi molt a prop i us volem proposar algunes idees en clau perica per regalar:

- "Coro és
la vida. Història d'un heroi de l'Espanyol". Autor: Marc Raymundo.
Les memòries de Ferran Corominas: S'inclouen els testimonis de diversos personatges que han passat per la seva vida (Ramió, Dani, Iniesta, Lotina, Valverde, Kameni, Pochettino, Noia, Morlanes, Climent, Casanova, Cristóbal, Zabaleta, Valdo, Pandiani, Ballart, Mirambell, Gai, Alguersuari, etc).
El llibre compta amb una edició en català i una altra en castellà.



- 'Sinfonía inacabada'. Historia europea del RCD Espanyol. Autor Ruben Izquierdo.
Un llibre dedicat a les noces d'or del RCDE a Europa. Aquest periodista ofereix en la seva obra les cròniques de totes les trobades continentals disputades fins ara, amanitzades amb entrevistes a protagonistes dels principals partits, com Rodilla, Marañón, Morales, Paco Flores, Solsona, Climent, Pandiani, Toni Jiménez o Mauricio Pochettino.

-Novel·la ‘La Sombra de Leverkusen’, Autor Jaume Sabater

A l'abril de 2030 l'Olímpic de Sarrià, un dels dos grans equips de futbol de la ciutat de Barcelona, es troba a les portes de jugar la final de la lliga europea de campions i amb moltes possibilitats de adjudicar-se el títol. Diversos directius de l'equip rival el Nou Barcelona Boys, decideixen en una reunió secreta, crear les condicions adverses necessàries per impedir que l'Olímpic de Sarrià guanyi la copa. Quatre dels futbolistes més emblemàtics de l'Olímpic són injustament acusats de violació, assassinat i consum de drogues, un d'ells Robert Palau, aconsegueix eludir als policies i, amb l'ajuda de Patricia Jane, una traumatòloga especialitzada en medicina esportiva, un ancià seguidor del RCD Espanyol, que veu a l'Olímpic de Sarrià al seu antic equip, i de Valentín, un jove entusiasta seguidor de l'Olímpic, aconsegueix desbaratar la conspiració ordida per enfonsar el seu equip. La trepidant acció de la història arrossega el lector a no abandonar la lectura de la novel·la fins el seu desenllaç final.

 

- Novel·la ‘Camino de Salvación’, Autor Jaume Sabater

El 21 febrer 2009 Tomàs, un jove arquitecte seguidor de l'RCD Espanyol, va al Camp Nou per presenciar el partit entre els eterns rivals, el qual finalitzaria amb la victòria perica per un gol a dos gràcies als gols aconseguits per Iván de la Penya. En el camí de tornada a casa és increpat i amenaçat per un grup de cinc radicals barcelonistes en adonar-se que aquest porta posada una bufanda blanc i blava. Després d'un breu però violent enfrontament Tomàs decideix posar terra pel mig, i es refugia en un pis abandonat. Des del seu improvisat amagatall sentirà una conversa en què quatre terroristes planegen un atemptat de dimensions monstruoses. A partir d'aquest moment Tomàs intentarà desbaratar els plans dels terroristes. En aquest llibre el lector no només trobarà un història entretinguda, si no que a més coneixerà o rememorarà esdeveniments històrics del RCD Espanyol, i successos com la matança ocorreguda durant els Jocs Olímpics de Munich, i els segrestos dels futbolistes Alfredo Di Stéfano i Enrique Castro "Quini!, així com el del pilot de carreres argentí Juan Manuel Fangio.

 

- Novel·la ‘Glasgow El Sueño Continúa’, Autor Jaume Sabater

Un trepidant thriller ple d'acció, amor i misteri, en el qual la realitat i la ficció es barregen per inquietar amb el que, sense ser cert, bé podria ser-ho. Quina relació pot haver entre l'Ordre del Temple, el descobriment d'Amèrica, l'Arca de l'Aliança, la segona copa d'Espanya guanyada per l'Espanyol, el 6-0 infligit per "els periquitos" al Barça i la fantàstica temporada europea 2006 / 2007. El lector ho anirà descobrint a traves de les aventures viscudes pel jove seguidor de l'RCD Espanyol Raúl Rams i la seva promesa Sandra Quatrocanti. De la mà d'aquests personatges, el lector viatjarà per escenaris com ara Barcelona, Bratislava, Praga, Amsterdam Livorno, Pisa, Israel, Lisboa i Bremen.

 

Podeu trobar més informació sobre aquests i altres títols al següent web: http://librospericos.blogspot.com.es/

 

Per qualsevol consulta podeu adreçar-vos al nostre mail penyablancblava@amartorell.com o bé al telèfon 649771264.

 

Per un Sant Jordi en blanc i Blau!

 

 

Més imatges

Sinfonia Inacabada
01
02
03

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 88.90.244.102  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Maig2024

DlDmDcDjDvDsDg
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell