Dimarts vinent torna el cicle d’audiovisuals mensuals de l’AEM amb una projecció sobre el llac Baikal

 
23/01/2019

L’Agrupació Excursionista de Martorell torna a engegar el cicle mensual d’audiovisuals de viatges com una de les activitats periòdiques de l’any. Les sessions es faran sempre al local social del Pavelló Esportiu Municipal el darrer dimarts de mes, a les 21.00h. L’estrena serà el proper 29 de gener amb un audiovisual vintage sobre el llac Baikal (Rússia) i el Transsiberià, presentat pel soci de l’entitat Ignasi Soriano.

ViatjAEM és la nova denominació de les sessions de fotografies i vídeos de viatges, de durada aproximada d’una hora i amb un petit refrigeri final per als assistents. Es tracta d’audiovisuals referents a viatges d’expedicions, de trekking, de caire cultural o combinats, proposats tant pels socis com pel públic en general.
En aquest sentit, tothom qui hagi fet algun viatge interessant i el vulgui compartir pot fer-ho contactant amb l’entitat al correu excursionista.martorell@gmail.com, o bé en l’horari d’atenció al públic, tots els dijous de 21.00 a 22.00h al Pavelló.

Estrena amb 'El llac Baikal (Vintage)'

El ViatjAEM engega aquest gener i ja té programades sessions fins al juny. La primera cita serà ‘El llac Baikal Vintage. Un viatge de Francesc Olivé’, presentat per Ignasi Soriano. Es tracta d’un film de l’any 1994 centrat en una visita a aquest llac, que és la major reserva d’aigua dolça i el més antic del planeta. També hi ha imatges d’un trajecte de tres dies a bord del Transsiberià, i de les ciutats de Moscou, Irkutsk i Sant Petersburg, entre d’altres.

Resta de programació mensual del ViatjAEM

La programació continuarà el dimarts 26 de febrer amb un audiovisual sobre Alaska i la costa de la Colúmbia Britànica del Canadà, a càrrec de Xavi Tió. El 26 de març serà el torn del Japó, amb el viatge de Maria Àngels Tobella. El 30 d’abril, Xavi Gargallo presentarà un audiovisual referent a Estònia, Letònia i Lituània (Repúbliques Bàltiques). El 28 serà el torn del Kirguizistan amb Jaume Monés i el 25 de juny Rosa Farreras i Encarna Montroig presentaran les millors imatges dels paisatges, ciutats i pobles de l’Alsàcia.