Agrupació Excursionista de Martorell

Pàgina principal >> Les Noticies >> A punt el calendari de sortides d'iniciació de l'Agrupació Excursionista pel proper curs
Les nostres noticies
Calendari de sortides d'iniciació 2019-20

A punt el calendari de sortides d'iniciació de l'Agrupació Excursionista pel proper curs

05/08/2019

El grup d'iniciació ja té el calendari de sortides per la temporada 2019-20. L'entitat ha programat 10 cites entre l'octubre d'enguany i el juliol de 2020 arreu de Catalunya, dues de les quals són sortides de 2 dies. Són rutes fàcils per seguir a ritme tranquil i molt orientades a buscar paisatges fotogènics. Els requisits per participar-hi són ser soci de l'entitat i disposar de la llicència federativa de la FEEC, que tramita el mateix club.

Encarna Montroig, coordinadora de sortides d'iniciació de l'AEM, comenta, respecte a les sortides del nou calendari, que són "propostes a llocs fotogènics, que s'acomoden segons el moment de l'any més adequat. Són fàcils i per a un nivell d'iniciació, per a gent que no està massa acostumada a caminar, que vol gaudir d'un dia de muntanya i que gaudirà fent fotos i veient paisatges força interessants. Caminarem per fagedes i altres boscos, veurem ermites, ruïnes i paisatges molt variats", afegeix.


CALENDARI DE SORTIDES D'INICIACIÓ DE L'AEM 2019-20

-19 i 20 d'octubre: Ruta per la serra de Cardó (la Ribera d'Ebre i el Baix Ebre). Excursió a les coves Meravelles de Benifallet, caminada per les ermites i passeig en barca per l'Ebre. Dinar commemoratiu del 35è aniversari de l'entitat.

-10 de novembre: Sortida amb destinació sorpresa del 35è aniversari de l'AEM, amb dinar de celebració.

-8 de desembre: Caminada per la riera de Relat, el camí ramader i l'església de Santa Eugènia de Relat (el Bages).

-12 de gener: Ruta de les fonts del riu Llobregat a Gironella (el Berguedà).

-2 de febrer: Serra de Finestres. Pujada des de Sant Aniol de Finestres al santuari i castell del mateix nom, amb pas pel portell de l'Ovella i Sant Aniol de Finestres (la Garrotxa).

-8 de març: Els gorgs de la riera de Merlès fins Sant Jaume de Frontanyà (el Berguedà).

-5 d'abril: Ruta circular per Gisclareny, passant per Sant Miquel de Turbians i la Roca Tiraval (el Berguedà).

-3 de maig: Caminada per la serra de Prades des de la font de la Teula i fins a la cova del Pere, amb ascensió optativa al tossal de la Baltasana (circular de 500 m de desnivell).

-7 de juny: Ruta per les ermites de Sant Martí i Sant Miquel del Corb des de les Preses (la Garrotxa).

-4 i 5 de juliol: Pujada a SuperEspot per fer una ruta des de Sant Maurici per la vall de Monestero (el Pallars Sobirà).

Què cal fer per apuntar-s'hi?

Per participar en qualsevol d'aquestes sortides gratuïtes -o bé en les altres propostes, més exigents, dels cicles de senderisme o de muntanya de l'entitat, que definiran el seu calendari més endavant-, és imprescindible ser soci del club i tenir la llicència federativa de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). L'únic que cal fer és adreçar-se al club, que gestionarà l'alta de soci i també la llicència federativa.


L'oficina del club, situada al Pavelló Esportiu Municipal, estarà oberta els dijous, de 9 a 10 del vespre, a partir del 5 de setembre. També es pot sol·licitar l'alta enviant un correu electrònic a excursionista.martorell@gmail.com.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.210  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell