Agrupació Excursionista de Martorell

Pàgina principal >> Les Noticies >> L’AEM torna diumenge a l’activitat senderista i refà el calendari de sortides
Les nostres noticies
Pujada a SuperEspot

L’AEM torna diumenge a l’activitat senderista i refà el calendari de sortides

26/06/2020

L’Agrupació Excursionista de Martorell torna a programar sortides de senderisme i altres activitats un cop engegada la nova fase de represa, que permet la mobilitat i la pràctica esportiva arreu del territori. De moment, ja ha concretat dues sortides d’iniciació, la primera de les quals tindrà lloc aquest diumenge.El darrer cap de setmana de juliol se’n farà una de cap de setmana al Pirineu lleidatà, amb places disponibles.

A causa de la crisi sanitària, l’AEM havia anul·lat totes les sortides –tant d’iniciació, com de senderisme i de muntanya- des de març i fins a l’estiu. Ara, tres mesos després, torna amb dues propostes bàsiques i de nivell assequible per als seus socis federats, i no descarta que, en dependència de com s’avanci en el nou període i la pandèmia, se’n facin de noves, que s’informaran puntualment en aquest web.

Aquest diumenge 28 de juny es farà una sortida d’iniciació per als seus socis que transcorre pel Prepirineu català des del poble de Gisclareny (el Berguedà). És una ruta circular que passarà per Sant Miquel de Turbians i la Roca Tiraval abans de retornar. Un itinerari que l’AEM recupera, ja que estava previst a principis d’abril.

Iniciació també ha programat una sortida de dos dies: el 25 i 26 de juliol s'anirà a SuperEspot per fer una caminada de cert desnivell i envergadura, però no massa dificultat. Es pujarà des d’Espot a l’estany de Sant Maurici, i d’aquí se seguirà per un camí que voreja l’estany i que ascendeix cap al refugi d’Amitges, per dinar allà. Després, es tornarà cap a Sant Maurici i Espot, des d’on els excursionistes retornaran amb els cotxes particulars –com sempre, organitzats i distribuïts prèviament des del club- cap a Martorell.

Aquesta sortida estava prevista pel primer cap de setmana de juliol, però degut al fet que els refugis estaven totalment col·lapsats en aquestes dates, s’ha reprogramat a finals de mes i s’ha fet reserva de places d’allotjament. El club informa que encara hi ha places disponibles, i que les persones interessades han de contactar al correu excursionista.martorell@gmail.com. Com sempre, per participar-hi cal disposar de la llicència federativa FEEC 2020 en vigor. Si no es té, es pot tramitar des del nostre correu electrònic. Consulteu les tarifes aquí.

L’AEM també preveu pels dies 11 i 12 de juliol un curs tècnic d’arestes, amb una primera jornada teòrica en línia i una segona de pràctica al territori, a decidir per part de l'instructor. En els propers dies, es concretaran horaris, llocs, preus i forma d’inscripció per als interessats. Aquests, mentrestant, poden escriure al mail de l’entitat per a fer una prereserva i rebre més informació.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.199  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell