Desena edició Voluntariat per la llengua

 
30/01/2014

El Servei Local de Català engega la desena edició del Voluntariat per la llengua

Busquem persones que vulguin fer de voluntaris lingüístics per ajudar a practicar el català a una persona que l’està aprenent en els nostres cursos per a adults, en una situació de conversa distesa fora de l'aula. Es tracta de facilitar-li la fluïdesa i la confiança necessàries que li serveixin de suport a l’aprenentatge formal de la llengua que ja fa als cursos, i alhora donar-li a conèixer coses de la nostra població, els nostres costums, la nostra cultura, les nostres festes...

A més, la persona voluntària també pot aprendre coses de l'aprenent i la seva cultura, ja que sempre es dóna un procés d'intercanvi enriquidor per a ambdues parts. No es tracta, doncs, de fer de professor de l'aprenent, sinó de conversar-hi en un context quotidià que li permeti ampliar les situacions en què pot practicar la llengua que estudia.

Es demana un mínim de deu hores de pràctica, a raó d'una hora setmanal o com més convingui a cada parella.

Si hi esteu interessats, envieu-nos un correu a l'adreça martorell@cpnl.cat o bé veniu al Servei de Català, carrer Josep Tarradellas, 11, i us ampliarem la informació i us donarem una fitxa que haureu d'omplir.