Presentació de la 9a edició del Voluntariat per la Llengua a Martorell

 
15/02/2013

El passat dimarts 12 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, va tenir lloc la presentació de la 9a edició del Voluntariat per la llengua a la sala d'actes del Complex Educatiu Torrent de Llops de Martorell. L'acte va estar dirigit per la responsable del Servei Local de Català de Martorell i una de les dinamitzadores del Voluntariat per la Llengua del CNL Ca n'Ametller. També hi va participar el professorat d'aquest Servei.

Primer, a les set del vespre, els aprenents i els voluntaris nous d'enguany van assitir a una breu sessió de formació. Després, cap a dos quarts de vuit del vespre, es van presentar les parelles lingüístiques.

En aquesta 9a edició, Martorell compta amb 29 parelles i una seixantena de participants en total. Gairebé la meitat dels voluntaris són ja repetidors de l'experiència, i això és una mostra més de la consolidació del programa a Martorell.

El Voluntariat per la llengua ofereix la possibilitat que una persona voluntària i una altra d’aprenenta siguin parella lingüística una hora setmanal, durant 10 setmanes, per parlar en català.