Xerrada de Sergi Grau i Jordi Raventós al Servei de Català

 
09/04/2013

18 d'abril a les 19.00 hores

Conferència i xerrada amb Sergi Grau, traductor del grec al català i doctor en filologia clàssica, i Jordi Raventós, editor d’Adesiara editorial i traductor

Sergi Grau és el traductor del grec al català de la novetat d’Adesiara Editorial d’aquest mes d’abril: Contra un ignorant que comprava molts llibres, de Llucià de Samòsata, un text del segle II però que se’ns presenta com un llibre d’una modernitat absoluta, demolidor i divertit alhora.
Ambdós ens parlaran d’aquesta edició en concret i d’altres del mateix traductor i d’Adesiara Editorial, com ara Saviesa grega arcaica, també traduïda per Sergi Grau junt amb Jaume Pòrtulas, i la celebrada obra eròtica Fanny Hill, de John Cleland, entre altres, aparegudes l’any passat.
L’acte es farà a la sala d'actes del Complex Educatiu (c. Josep Tarradellas, 11) i està adreçat als alumnes dels cursos de català, als participants al Voluntariat per la llengua i al públic en general. Una oportunitat única de conèixer aquest món de la traducció i l’edició, d’aprendre coses i de passar-s’ho bé.