La PENYA BARCELONISTA DE MARTORELL està organitzada per seccions. Cada secció té una comissió que organitza activitats i vetlla pel seu correcte funcionament. Les seccions que actualment té "La Penya" son:

  • SECCIÓ DE VETERANS     Està composada per ex-jugadors de futbol que estan federats i participen cada any a la segona divisió de la Lliga de Catalunya. Junt amb la Secció d'Excursions és la secció més antiga de "La Penya".
  • ESCOLA DE HOQUEI           És una escola de hoquei per a nens i nenes en edat escolar i que sota la direcció d'en Dani Gual entrenen els dimecres i divendres a la pista anexa al C.E.I.P. ELS CONVENTS. També inclou un grup de veterans, ex-jugadors martorellencs de hoquei, que també entrenen en aquesta pista.
  • SECCIÓ D'EXCURSIONS    "La Penya" amb una frequència més o menys bimensual, organitza excursions que habitualment tenen la doble fita de gaudir d'una visita cultural i disfrutar de la gastronomia de la comarca visitada. Solen ser excursions d'un dia, encara que de tant en tant s'en fa alguna de dos dies de durada. Una vegada a l'any, generalment a l'estiu, es fa una excursió internacional d'una setmana o deu dies de duració. Aquesta comissió té cura de que cada excursió sigui un èxit, i fins ara ho han aconseguit.
  • SECCIÓ DE TRAMOIA          El teatral nom de "tramoia" els hi ve donat a aquest grup per la seva participació en uns cel·lebrats espectacles musicals que "La Penya" va realitzar durant bastants anys, amb finalitats benèfiques. Al finalitzar aquestes activitats "La Tramoia" no sols no es va disoldre, sino que seguiexen al peu del canó, decorant, il.luminant o sonoritzant aquells actes de "La Penya" que així ho requereixin. Es tracta d'un grup d'artistes, artesants i profesionals varis, que en moments puntuals col.laboren també amb altres entitats, si els hi ho demanen.
  • COMISSIÓ DE JOCS SOCIALS     Aquesta comissió és l'encarregada d'organitzar campionats d'escacs, dominó, manilla, etc. i mantenir un programa d'activitats que fomenti l'assitència del soci en el local social. També tenen cura del manteniment del propi local social.
  • COMISSIÓ DE RELACIONS PÚBLIQUES     És el grup de persones que tenen la responsabilitat de relacionarse amb les altres entitats locals o no locals, tant oficials com privades. És l'estament que es comunica amb les altres Penyes Barcelonistes i també amb el C.F. BARCELONA. També tenen cura de l'actualització d'aquesta página web.
  • COMISSIÓ MULTICULTURAL    Degut a que el barcelonisme no té fronteres, aquesta comissió de recent formació, intenta aglutinar tots els esforços per ajudar a arrelar i catalanitzar nouvinguts d'arreu del mon, aprofitant la passió comú que sentim pels colors blaugrana.

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell