La Policia Local de Martorell inicia aquest dilluns 14 de maig, una campanya de control de velocitat de vehicles per les vies urbanes

 [Veure 11 comentaris]
11/05/2012

Aquest dilluns 14 de maig, la Policia Local de Martorell començarà una campanya de control de velocitat amb la finalitat de millorar la seguretat vial, reduir la sinistralitat i afavorir una mobilitat més segura a la nostra població. L’actuació es farà a través de la instal•lació de radars mòbils en els punts més transitats de l’artèria viària urbana. D’aquesta manera, volen disminuir els accidents, que sí bé s’han anat reduint els més greus, encara es continuen produint.

L’actuació es farà en les vies principals d’accés i sortida del municipi i als polígons industrials. El cap de la Policia Local insisteix que l’objectiu d’aquesta campanya és sensibilitzar als conductors perquè respectin els límits de velocitat i no per recaptar diners.

La campanya, que s’inclou en el programa del Servei Català de Trànsit, s’allargarà durant aquest any 2012. En una primera fase es farà a partir del dilluns, 14 de maig i fins el dissabte, 19.