L’Associació Moreneta Swing farà properament a l’Ateneu de Can Carreras un curs de nou sessions per aprendre a ballar el swing

 [Veure 1 comentari]
17/02/2014

Les classes seran d’una hora setmanal, els dimarts al vespre, en les dates compreses entre el 25 de febrer i el 29 d’abril. Les places són limitades i cal fer la inscripció al Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones, que ha programat l’activitat dins el Cola Extra. Aprendre a ballar el swing serà possible a Martorell a partir del proper 25 de febrer. Cada dimarts, un màxim de 12 persones descobrirà la manera de moure's al ritme d'aquesta modalitat del jazz, que va néixer als Estats Units a mitjans de la dècada dels anys 30 del segle passat, en plena eclosió de les Big bands d’artistes tan coneguts com Glenn Miller, Benny Goodman o Duke Ellington, i de compositors com Louis Armstrong. Les sessions seran d’una hora –entre les 20.30 i les 21.30 hores- els dies 25 de febrer, 4, 11, 18 i 25 de març i 1, 8, 22 i 29 d’abril, i es faran a la sala gran de l’Ateneu Multiespais de Can Carreras a càrrec de membres de l’associació Moreneta Swing que, entre d’altres activitats, fa exhibicions ballades d’aquest estil musical en diferents espais públics.

Per apuntar-se al curs, que resta inclòs dins les activitats del Cola Extra, cal adreçar-se al Servei d’Informació Juvenil Punt Nord, a la segona planta del Centre Cultural. L’horari és de dilluns a divendres al matí o bé les tardes de dimarts, dimecres o dijous, i el preu és de 65 euros per persona.