El departament de Joventut del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones organitza un curs de monitors de lleure

 
01/10/2014

El departament de Joventut del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones organitza un curs de monitors de lleure, a càrrec de l’Escola Educa. Per formalitzar la reserva d’inscripció cal adreçar-se al Servei d’Informació Juvenil (SIJ) Punt Nord. El curs de monitors de lleure es farà del 10 d’octubre de 2014 al 23 de gener de 2015 i s’adreça a majors de 18 anys. Les classes tindran lloc divendres, de 17.00 a 21.00h, al Complex Educatiu Torrent de Llops (c/ Josep Tarradellas,11) i els dissabtes, de 9.30 a 13.30h, al Centre Cultural (plaça de Les Cultures s/n). El 13 de desembre es farà una sessió de matí i tarda per tal de fer una excursió. Ricard Pardo, tècnic de Joventut.

Un cop finalitzat tot el procés, s'obté el diploma i el carnet de Monitor/a d'Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Per a aconseguir la titulació de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil, cal superar un bloc de 150 hores lectives, un bloc de 160 hores de pràctiques, un treball i una memòria sobre les pràctiques. Haver assistit, com a mínim, al 85% de les hores presencials de cada mòdul i de la totalitat d’hores en la formació virtual. També és necessari haver obtingut una qualificació d’apte en l’etapa lectiva del curs havent superat les proves d’avaluació corresponent a cada mòdul i una qualificació d’apte en l’etapa de pràctiques. Reunir les aptituds i actituds personals que comporten la seva idoneïtat per complir la tasca d’educador com a monitor/a de lleure.

Per formalitzar la reserva d’inscripció cal adreçar-se al SIJ Punt Nord, al segon 2n pis del Centre Cultural. El preu és de 220 euros.