Més de 1.900 persones participaran al Carnaval ‘Martorell Bestial’ el 10 de febrer

 [Veure 5 comentaris]
06/02/2018

Dimarts es va tancar la inscripció i, en aquesta ocasió, 39 comparses desfilaran pels carrers de Martorell dissabte de Carnestoltes. El Carnaval ‘Martorell Bestial‘ se celebrarà dissabte, 10 de febrer, el tret de sortida serà la Gran Ballada Bestial, coreografiada amb la cançó The wild life d’Outasight, els passos de la qual es poden assajar a través del vídeo tutorial que la Regidoria de Cultura ha difós a les xarxes socials.

La concentració de colles serà, a les 17.00h, a la plaça de la Vila per començar l’escalfament per a la Gran Ballada Bestial. El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, comenta que “la intenció de la Gran Ballada és marcar l’inici de la festa en un lloc comú, amb totes les disfresses juntes alhora. L’any passat vam obtenir la foto que volíem: la plaça plena de gent disfressada, ballant, seguint les indicacions d’un animador. Mirarem d’assolir el record de l’any passat”.

La rua de Carnaval començarà a 18.00h i recorrerà el pàrquing del Vapor, carrer de l’Aigua, plaça de l’Església, portal d’Anoia, carrer de Pau Claris, avinguda dels Germans Martí, plaça del Vi i rambla de Les Bòbiles fins a Ca n’Oliveras.

El lliurament de premis i sopar de colles es farà, a les 21.00h, a la Nau 1 de Ca n’Oliveres. A continuació arrencarà el ball de Carnaval, apte per a tots els públics, que tindrà lloc a la Nau 2. A la 01.00h, començarà la sessió golfa, per a majors de 16 anys. Les entrades per la sessió golfa que s’han repartit a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del PMSAPM s’han exhaurit.

Els premis

Hi haurà un primer premi a la millor disfressa, dotat amb 600 euros; el segon premi a la millor disfressa serà de 400 euros, i el tercer premi a la millor coreografia constarà de 400 euros. A més, la Regidoria de Salut lliurarà un premi a la colla que millor representi un hàbit saludable, tant en nutrició, activitat física o descans, dotat amb 200 euros. El veredicte del jurat es farà públic el dia 10 de febrer de 2018 durant el sopar i festa de Carnaval a Ca n’Oliveras.

Carnaval Infantil Esplai Guspira

L’Esplai Guspira organitza diumenge, 11 de febrer, el Carnaval Infantil a la plaça de Les Cultures. A les 11.00h, hi haurà ball de disfresses i inscripcions al concurs, a les 12.00h rua de Carnaval (plaça de Les Cultures, carrer de Corbera de Llobregat, avinguda del Camí Fondo, carrer d’Esparreguera, fins arribar novament a la plaça de Les Cultures). Els premis es lliuraran a les 13.30h.