Els Echega Cruyff i les Always Girls s’imposen en el torneig de 6vs6 al Cruyff Court martorellenc

 
08/04/2019

El Cruyff Court ubicat al Camp de Les Carolines ha acollit aquest matí el torneig 6vs6 que promou la Fundació Cruyff i que serà la prèvia a la semifinal territorial que se celebrarà a Igualada. Amb 136 participants, tots ells alumnes de 6è de les escoles martorellenques, el torneig és l’avantsala a la semifinal territorial, que també se celebrarà a Martorell el proper mes de maig.

En l’edició d’enguany, s’han donat cita 17 conjunts, 11 de masculins i sis de femenins. Pel que fa a la participació femenina, s’ha doblat respecte el curs passat, quan van presentar-s’hi tres. El torneig ha tingut una fase prèvia i unes semifinals on hi han arribat els Echega Cruyff, els Zumo de limón (en categoria masculina), les Always Girls i Les Mandonguies (en femení).

Els Echega Cruyff (de l’Escola José Echegaray) i les Always Girls (de l’Escola Mercè Rodoreda) han aixecat el trofeu de campions al Cruyff Court de Les Carolines. Els primers han guanyat els Zumo de limón, mentre que les segones han batut The Girls Power. En aquest torneig, els alumnes segueixen les 14 regles que proposa la Fundació Cruyff, els valors com el treball en equip i l’esforç són els protagonistes, abans que els resultats dels partits.

El respecte té premi

A banda de premiar el primer i el segon classificat de cada banda del quadre, els equips que millor han aplicat la norma del respecte envers la resta de conjunts han rebut també un reconeixement especial. Han estat l’equip Zumo de limón (Escola Vicente Aleixandre) i Les Mandonguies (Escola Els Convents). En aquest sentit, la tècnica del Departament d’Esports, Raquel Pérez, ha incidit en què els participants respectin la resta de jugadors i que el component lúdic sigui el més important.

A més, Pérez ha parlat de la cita com un torneig que s’està consolidant a Martorell, després de tres edicions.

En la jornada, qui també ha tingut el seu protagonisme ha estat l’equip Heroes. Una quinzena de joves d’entre 14 i 21 anys de diferents instituts de Martorell que han vetllat perque el totneig es desenvolupi amb normalitat. Els Heroes han rebut una formació específica per a aquesta cita i han estat supervisats per tècnics del Departament d’Esports.

La semifinal, a casa

El proper mes de maig, tindrà lloc al Cruyff Court de Martorell la semifinal territorial, on els guanyadors masculins i femenins de set poblacions més lluitaran per un lloc a la final estatal. En el cas de Martorell, els Echega Cruyff i les Always Girls.