Infants i majors de 65 anys rebran als seus domicilis el nou carnet de tarifa reduïda del bus urbà

 
03/09/2019

Els infants, entre 4 i 7 anys, i les persones majors de 65 anys rebran als seus domicilis el nou carnet d’usuari de tarifa reduïda de l’autobús urbà que expedeix l’Ajuntament de Martorell. Els antics carnets deixaran de tenir validesa l’1 de gener de 2020.

Presentant aquest carnet juntament amb el DNI, NIE o passaport, el cost del bitllet per fer un viatge amb el bus municipal es veurà reduït. Amb el nou carnet es vol potenciar aquest mitjà de transport públic i facilitar als viatgers l’ús de la seva bonificació.

Els pensionistes menors de 65 anys i les persones amb discapacitat també en són beneficiàries. “En aquests casos, han de sol·licitar el carnet de tarifa reduïda a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (carrer del Mur, 61) o per web, i el rebran per correu ordinari al seu domicili en cinc dies, aproximadament”, ha detallat el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Lluís Sagarra.

Amb l’objectiu de fomentar els hàbits de mobilitat sostenibles, eficients i de qualitat, i adaptar el transport públic a les necessitats de la ciutadania, l’Ajuntament va posar en marxa l’any passat diverses mesures per tal de reforçar el servei de l’autobús urbà. Així, segons ha explicat Sagarra, “va entrar en funcionament el servei de caps de setmana, es van introduir les noves línies 5 i 6, que equivalen a les línies L64, L65 i L68 de la flota Soler i Sauret, es van crear més parades i es van incorporar vehicles nous”.

Poden consultar horaris, recorreguts i tota la informació relacionada amb aquest servei a www.martorell.cat/bus o al telèfon 93 775 00 50.