Places exhaurides al 10è Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell, que enguany augmenta el nombre d’equips

 
03/09/2019

El Club Social Punt de Trobada i el Sala 5 Martorell han tancat les inscripcions per participar al 10è Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell, que tindrà lloc el proper 14 de setembre. Un total de 24 equips, vuit més que la passada edició, es donaran cita al Pavelló Esportiu de Can Cases, de 9.30 a 19.00h.

L’educador del Club Social Punt de Trobada, Roger Trilles, ha destacat que “estem molt contents perquè fem 10 anys i és una fita que ens enorgulleix”. “Vam començar amb un torneig de barri, a la plaça Pere Teixiné, i arribar als 10 anys és sorprenent, fins i tot per a nosaltres. Per això tenim ganes de fer una festa grossa”.

El Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell “vol crear un espai normalitzat per a la pràctica de l’esport, on tothom pugui jugar a futbol sala. Les persones amb problemes de salut mental no sempre tenen accés a la pràctica esportiva i, precisament, aquesta els reporta molts beneficis per al seu benestar”, ha confirmat Trilles.

Aquest any, degut a l’augment d’equips participants, el torneig canviarà d’ubicació, del Pavelló Esportiu Municipal al Pavelló Esportiu de Can Cases, i farà servir les tres pistes que els permet el nou emplaçament.

L’esdeveniment vol promoure la plena inclusió de persones amb algun problema de salut mental, per aquest motiu, s’organitzaran activitats paral·leles de sensibilització encarades a que tothom pugui viure com se sent algú que pateix aquest trastorn.