L’Escola Off Road Pep Mas obrirà portes el 16 de setembre al pont del Diable

 
03/09/2019

El pilot martorellenc Pep Mas posarà en marxa, el proper 16 de setembre, l’Escola Off Road per introduir els nens i nenes de 4 a 9 anys en el món del motocròs i l’enduro. Les instal·lacions de l’escola s’ubicaran a prop del pont del Diable. Els interessats poden inscriure’s al web www.crisab.cat.

Fa sis anys que Off Road funciona a Lleida amb escoles a Tremp, Sort o Balaguer. De la mà de la marca de motos Gas Gas i el Motor Club Micorella, el projecte aterra aquest curs a casa nostra sota la direcció del professional Pep Mas, qui ha destacat que “Martorell sempre ha tingut tradició en el món del motor i per això hem volgut portar-hi l’escola i iniciar els infants en l’esport fora pista. Al Baix Llobregat no hi havia un projecte com aquest”.

Els alumnes podran aprendre, gaudir i practicar aquest esport de dues rodes “sense necessitat de tenir vehicle propi, ja que Gas Gas cedeix a l’escola una desena de motos elèctriques. Els infants només hauran de portar els seus guants de casa i la resta d’equipament l’aportarà el centre”.

Mas ha anunciat que, a principis de l’any vinent, volen estrenar a Martorell un circuit de motocròs per a adults, on els infants puguin seguir practicant i formant-se un cop acabin la seva estada a l’escola, i així tenir una continuïtat esportiva.

El 16 de setembre, primer dia d’escola, faran una jornada de portes obertes perquè els petits puguin provar les motos i tastar aquest esport. La quota serà de 65 euros mensuals per un dia a la setmana, i de 120 euros mensuals per dos dies a la setmana. Les classes es faran en horari extraescolar, coincidint amb el calendari lectiu.

Mas es prepara per al 42è Ral·li Dakar a Aràbia Saudita

El passat mes de gener, Pep Mas va prendre part a la 41a edició del Ral·li Dakar a Perú, portant el nom de Martorell, per primera vegada, a aquesta competició. El pilot va completar les quatre primeres etapes, però la moto li va fallar i va quedar desqualificat en la cinquena, entre Tacna i Arequipa.

Mas ja es prepara per córrer amb Yamaha la propera edició del Dakar, que tindrà lloc a Aràbia Saudita, del 5 al 17 de gener. Prèviament, entrenarà al Ral·li Panàfrica, del 21 al 27 de setembre, a Merzouga.