La Penya Barcelonista de Martorell estrena el nou curs amb un sopar pel seu 58è aniversari

 
13/09/2019

La celebració dels 58 anys de vida de la Penya Barcelonista de Martorell tindrà lloc el proper 21 de setembre, una data per a la qual l’entitat ja es prepara. La penya, presidida per Kelli Pereira des del passat mes de març, s’ha reservat el dissabte 21 de setembre i la plaça de l’Era del Pedró com l’escenari on vol reunir el major nombre de socis per celebrar l’efemèride.

El sopar començarà a les 19.00h, amb un pica-pica previ a la fideuà, el plat principal de la festa. L’entitat compta amb el suport de col·laboradors que sortejaran diferents obsequis durant la vetllada. Sopars, videojocs i productes per a la decoració per a la llar seran els regals que se sortejaran durant la festa del 58è aniversari. Els tiquets poden adquirir-se al local de la Penya Barcelonista, a la plaça de l’Era del Pedró (divendres de 17.00h a 20.00h) o a la llibreria Bernadas, a un preu de 20 euros.

La presidenta de l’entitat, Kelli Pereira, reconeix que esperen que els socis s’animin a celebrar un aniversari especial per a la penya.

Pereira, que celebrarà el primer aniversari al capdavant de l’entitat, fa una crida a què els socis hi col·laborin i gaudeixin del que considera que és “una festa per a ells”.

I després d’aquest aniversari, l’agenda de la Penya Barcelonista de Martorell comença a omplir-se. Per una banda, recuperarà la pujada a Montserrat després que l’any passat no se celebrés. Tot i que sense data encara confirmada, la sortida està prevista per al proper mes d’octubre. De l’altra, i també el mes d’octubre, celebrarà una assemblea general extraordinària el dimecres 16 per fer un repàs als comptes i presentar les novetats en la junta directiva. Montserrat Esteve i Nuno Paulo Ferreira no seguiran a l’entitat i seran substituïts per Sara Maestre, Miguel Benages, Vanessa Rodríguez i Jordi López.