Jordi Benavente col·labora amb dos microrelats dins el volum grupal de Jordi Masó

 
17/09/2019

El martorellenc Jordi Benavente col·labora en el recull de microrelats Bones confitures, antologia de microrelats catalans, que ha editat el pianista i escriptor Jordi Masó. Aquesta obra s’ha presentat en el marc de la 37a Setmana del Llibre en Català, que va arrencar el passat 6 de setembre i que posarà punt i final el proper diumenge als peus de la Catedral de Barcelona.

Bones confitures, antologia de microrelats catalans compta amb 179 relats de 90 autors, dos dels quals són del martorellenc Jordi Benavente. El periodista i escriptor ha rubricat la seva participació en aquest volum amb Gespa, pèrgola i barbacoa i Zen és, dos relats de temàtiques ben diferents. Benavente va presentar el primer relat al concurs Premi Núvol de contes, en què va endur-se el tercer premi.

El llibre neix del blog La bona confitura, en el qual Masó reuneix microrelats de diferents autors catalans. A mode de píndoles, hi diuen la seva i toquen moltes tecles. El martorellenc acompanya firmes com les d’Elisenda Solsona, Júlia Bacardit, Eduard Márquez, Joaquim Carbó o Andreu Martín.

El martorellenc confessa que va rebre l’encàrrec just abans de començar l’estiu i no va dubtar en aportar dos microrelats que ja havia escrit a l’obra grupal de Masó.

Jordi Benavente col·labora amb mitjans escrits com ara La Llança d’El Nacional, la revista Godot, Report.cat, Catorze o Núvol, entre d’altres. Ha publicat la novel·la de no-ficció Martorell negre (Curbet, 2014; Premi Vila de Martorell el 2013).